Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan utálom az apámat?

Jogosan utálom az apámat?

Figyelt kérdés
Sportolók és 2 éve nem nagyi. Jönnek a sikerek voltam már válogatott es országos bajnok is. És apa nagyon sokszor üvölt velem mások előtt is amikor nem megy a verseny. És a múltkor mondtam neki hogy abba akarom hagyni mert ez így már nekem nem elvezet hogy mindig lecsesz akkor is amikor jól ment a verseny soha nem elégedett velem. És azt mondta nem hagyja hogy abbahagyjam mert tehetséges vagyok. Ra pár naprÉs nem mondtam el apának de az edző elmondta neki es apa most ki van akadva teljesen es ilyeneket mondott nekem üvöltve hogy majd akkor tőle kérj pénzt is(soha nem kertem apától pénzt) költözzek hozza ne lakjak itthon meg ilyeneket. És aztán felkelt megtépett és megvert. Már többször is megvert és már nem bírom lelkileg mindig felek hogy mit fog mondani és mindig felek hogy bántani fog
2018. márc. 11. 19:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Nincs valaki a környezetedben aki segíteni tud? Pl nagyszülő, vagy barát, vagy bárki?

Mert az kicsit se normális, ha egyáltalán nem büszke rád, és hogy ver, azonban annyiban igaza van, hogy ha valamiben tehetséges vagy, akkor azt ne hagyd abba, de ha már nem élvezed, akkor igenis hagyd abba, vagy tarts egy kis szünetet, mert ki fogsz égni.

Amúgy hány éves vagy?

2018. márc. 11. 20:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Apád ezek alapján egy agresszív b.rom, és jogosan utálod. A kérdés az, hogy hány éves vagy, mi van anyukáddal, van-e egyéb (normális) rokonod, és van-e lehetőséged elköltözni. Azt semmiképp ne hagyd, hogy megver! Nem tudom mit sportolsz, mondjuk ha küzdősportot csinálsz és fiú vagy, minden további nélkül védd meg magad. Egyébként pedig látlelet és feljelentés, az ilyen állat másból nem tanul.
2018. márc. 11. 20:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Hat, a leírtak alapján, megvan rá minden okod. Apad sajnos, kezelésre szorulna.
2018. márc. 11. 23:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Lány vagyok 16
2018. márc. 12. 07:39
 5/5 hollófernyiges ***** válasza:
Lehet hogy csak a Tusup-módszert akarja alkalmazni.
2018. márc. 12. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!