Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Baj hogy ezért utálom az...

Baj hogy ezért utálom az apámat? 19L

Figyelt kérdés
A szüleim elváltak még 10 éves koromba, aminek az okát valahol megértem, viszont apámnak új felesége lett, új gyerekei és gyakorlatilag ránk teljesen sz@rik.apám házasságába meg 3 gyereke lett. És mi mintha soha nem léteztünk volna neki csak egy nyomorult félresikerült próbálkozás meg kísérlet voltam, mintha csak egy hiba lennék. Pedig mi is vagyunk 3-an, de apám csinált még 3 másik gyereket az előzőeket meg félredobta. És ezek után ennyi év után felkeresett én meg azt mondtam nem érdekel mert nem az apám. Biológiailag tole származok de semmi több. Elvárta hogy jópofizzak és bár a féltestvéreim szeretem mert ők semmiről sem tehetnek de apámtol undorodok.

aug. 18. 10:38
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
20, ezt mikor álmodtad?🤣
aug. 19. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!