Baj hogy ezért utálom az apámat? 19L
Figyelt kérdés
A szüleim elváltak még 10 éves koromba, aminek az okát valahol megértem, viszont apámnak új felesége lett, új gyerekei és gyakorlatilag ránk teljesen sz@rik.apám házasságába meg 3 gyereke lett. És mi mintha soha nem léteztünk volna neki csak egy nyomorult félresikerült próbálkozás meg kísérlet voltam, mintha csak egy hiba lennék. Pedig mi is vagyunk 3-an, de apám csinált még 3 másik gyereket az előzőeket meg félredobta. És ezek után ennyi év után felkeresett én meg azt mondtam nem érdekel mert nem az apám. Biológiailag tole származok de semmi több. Elvárta hogy jópofizzak és bár a féltestvéreim szeretem mert ők semmiről sem tehetnek de apámtol undorodok.aug. 18. 10:38
11/21 anonim válasza:
Pedig tényleg helytelen az utálkozásod. Ez téged rombol. Simán ne vegyél tudomást a közeledéséröl, jopofizásárol. Nagyanyádnak meg mondd meg, a fiát mikor világositotta fel arrol, hogy te is a lánya vagy?
12/21 anonim válasza:
Sosem kéne olyan pasi, akinek van gyereke, nem, hogy 3... Volt akit pont ezért pattintottam, mert kiderült, van egy gyereke.
13/21 anonim válasza:
Nekem nem baj, hogy utálod apádat, tőlem azt csinálsz amit akarsz.
14/21 anonim válasza:
13.: Itt nem az a baj, hogy valakinek van már gyereke, hanem az, hogy nem törődik vele. A páromnak is vannak gyerekei, de mindig törődött velük. Az ember élete alakulhat úgy, hogy elválik, megözvegyül, vagy egy férfinak házasságon kívüli gyereke születik, de ha korrekt a hozzáállása a gyerekeihez, akkor nincs baj. A baj azokkal van, akik olyanok, mint a kérdező apja. Olyan férfival én se jöttem volna össze, aki nem törődik a gyerekeivel. Felelőtlen személyiségre vall az ilyen. Több gyereket szülni egy ilyennek valóban meggondolatlan, rossz döntés.
15/21 anonim válasza:
14, ha meg törődik vele/ne adj isten velük, akkor meg maradhatsz örök második...kösz, nem.
17/21 anonim válasza:
Nem, tök jogosan utálod. Eldobott titeket és keresett másik családot - ez borzasztóan gerinctelen hozzáállás. Sajnos sok ilyen férfi van.
Szerintem semmi baj azzal, ha ezt bevallod magadnak (ha nem vallanád be az kamu lenne), viszont egy idő után ezt majd fel kell dolgoznod valamilyen szinten, pl. pszichológussal, hogy ne legyen hatással a későbbi boldogságodra.
18/21 anonim válasza:
Én is utálnám az ilyet, ne érezz bűntudatot emiatt, van, hogy a közeli vérrokonainkat is utáljuk, többnyire okkal.
19/21 anonim válasza:
Nekem a bajom csak az, hogy még mindig apának tartod ezt a gané emberi hulladékot.
20/21 Senior Séf válasza:
Tudod, kérdező, ez úgy szokott történni, hogy az apa felajánlja a segítségét, csak éppen az elhagyott, és ezért sértődött anyuci nem kér belőle. És bár ez érthető, a gyerekek valahogy erről nem szereznek tudomást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!