Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Feláldoznátok a nagyobbik...

Feláldoznátok a nagyobbik gyereketek szobáját hogyha születne egy kisebbik gyerek?

Figyelt kérdés

Most lettem 16 éves, van egy 1 éves kistesóm. Anyukám egyik napról a másikra fogta magát és a szobám felét átrendezte a kistesómnak játékos résszé. Eleve a kistesóm szobája nem nagy, kb 12 m², az én szobám kb 18 m². A szüleim szobájából lett neki leválasztva a szoba, mivel a 90 m²-es házban nehézkes kialakítani egy harmadik szobát.

Engem nagyon zavar hogy anyukám nem kérdezett meg róla és csak úgy átcuccolt ide a szobámba. Így csak konkrétan az ágyam maradt meg nekem meg az íróasztalom ahol lehetek. Az ágy se mindig, mert anyámék elfekszenek rajta és ott terülnek szét minden egyes nap.

Nagyon zavar hogy nincsen semmi magánszférám, csak esténként. Nem tudok anélkül átöltözni hogy senki sincsen a szobámba, ha kimegyek a fürdőbe én vagyok leszidva hogy ne legyek szégyellős, láttak ők már stb stb.

aug. 19. 18:23
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
33%
Kerdezo. Tul nagy a korkulonbseg! Ez mozaikcsalad, ugye?
aug. 19. 19:01
 12/42 A kérdező kommentje:

nincsen nappalink. a kistesóm szobájának a helyén volt egy nagy kanapénk, de be kellett áldozni. az ő szobájukban a tv-s komód miatt nincsen hely. ergo csak az én szobám maradt.

mielőtt a szobájukat kettéválasztották volna mondtam nekik menjenek át az én szobámba, válasszák azt el kettőbe (ő szobájuk kicsivel kisebb mint az enyém, olyan 15-16 m²). de nem az nem volt jó.

13/42 anonim ***** válasza:
89%
Ez undorító amúgy, azt a fürdőben is nagyon lazán elvégezheti bárki a sarokreszelést, nehogy má a 16 éves gyereke ágyán reszelje a retkes talpát s vágja a körmét. Én a helyedben kipakolnám a játékokat, és kicserélném a szobán a zárat. Hiába ők tartanak el, de ha ennyire nem tartanak tiszteletben, te se tartsd őket.
 14/42 A kérdező kommentje:
#11 nem mozaikcsalád. én ún. nemkívánt vagyok, a kistesóm már tervezett volt. apám melója miatt nem vállaltak sokáig gyereket. anyámat meg nagyon b.sztatta az hogy csak egy gyereke van.
aug. 19. 19:02
 15/42 anonim ***** válasza:
100%
S a maradék 60 m² csak konyha és fürdő? Ez fura :D
aug. 19. 19:03
 16/42 A kérdező kommentje:
#11 plusz anyagilag akkor álltak úgy hogy akkor jöhet mégegy gyerek. azt leszámítva hogy 3. szülő vagyok nagyon szeretem a tesómat meg minden csak na.
aug. 19. 19:03
 17/42 anonim ***** válasza:
100%
13: nem relevans arra hivatkozni egyetlen szulonek sem, hogy o “ tart el”. Nonszensz, nem is ertem! 😱 Még jo, hogy eltart, ugyanis az a szulo kotelessege. Az egyik a sok kozul. 🤫😉🤷‍♀️
aug. 19. 19:04
 18/42 A kérdező kommentje:
#15 van egy konyha-étkező, fürdő, wc, előszoba. a három szoba együtt nagyjából 40 m². a ház asszem 92-3 m².
aug. 19. 19:05
 19/42 anonim ***** válasza:
52%
Nem.
aug. 19. 19:25
 20/42 anonim ***** válasza:
0%
2 év múlva dobbantasz otthonról.
aug. 19. 19:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!