Mit szólnál, ha az egyetemista fiad/lányod az öt éves képzés harmadéve előtt bejelentené, hogy passziválni szeretne, és újrafelvételizni más szakra?
Figyelt kérdés
aug. 2. 09:44
11/17 anonim válasza:
Megkérdezném, mi a terve abban az egy évben, amíg fel nem veszik, mert keresztféléven nem nagyon indul alap és osztatlan képzés. Azzal, hogy vált, semmi gond, de nyilván az ember ismeri, beszél vele, tudja, hogy szereti vagy sem, amit tanul-
12/17 anonim válasza:
interdiszciplinaritás! több irányban lesz képzett
13/17 anonim válasza:
jobb, mintha simán csak elhagyja az egyetemet
14/17 anonim válasza:
Azt mondtam, hogy ö tudja, mit akar. Jól döntött.
15/17 anonim válasza:
Amíg államin van, felőlem váltson, de amint átkerül fizetősre azt már ő állja magának.
Nem azért, mert ktsg vagyok, hanem mert nincs felesleges félmillióm LEGALÁBB félévente a tandíjra.
16/17 anonim válasza:
15, honnan szeded a legalább félmilliót? MEssze nincs ennyi a legtöbb helyen...
17/17 anonim válasza:
Hagyd már. A proli fajtája életében nem járt még egyetem közelében és szerinte a gyerek azért van, hogy hasznot húzzon belőle. Aztán majd veri az asztalt a szülőtartásért
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!