Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire szólsz bele a gyereke...

Mennyire szólsz bele a gyereked szexuális életébe? Ez még a normális szint?

Figyelt kérdés

18 éves korom óta külön éltem a szüleimtől, most, 25 évesen újra egy fedél alatt élünk. Átmenetileg, amíg a lakásom felújítása zajlik.

Jól elvagyunk, nincsenek konfliktusok, egyet kivéve...

Fiatal nő vagyok, aki szingli. Nyitott szemmel járok, ismerkedek és igen, aktív szexuális életet élek. A szüleim ezt nehezen tolerálják, vagyis inkább anyukám. Ide senkit nem szeretnék hozni, én szoktam ott aludni másnál.

Anyukám ilyenkor hívogat, hogy ne legyek ott későig, minek alszom ott, ILLETLENSÉG HÉTKÖZNAP ILYEN SOKÁIG MÁSNÁL LENNI. Ma is mondtam reggel, hogy a hétvégén lemegyünk a Balatonra, jövő héten ott leszek, mert lesz jazzpiknik, jönnek barátaink stb. Erre mondja anyukám, hogy ha ez ennyire komoly, akkor hívjam el ma vacsorázni a fiút, mert szeretnék megismerni. Mondtam, hogy nem komoly, ismerkedünk, jól érezzük magunkat, egyelőre ez ennyi. Ha komoly lesz, bemutatom. Hát hogy ő nem helyesli ezt így, vagy csináljuk komolyan, vagy sehogy.

Ha minden jól halad, szeptember végén költözhetek vissza, de már azon is gondolkoztam, hogy inkább kiveszek egy lakást addig, mert ez az elszámoltatás, hogy hová megyek, kivel megyek, kik lesznek ott, sok. Ahogy az is, hogy ha mondom neki, találkozom valakivel, elkezd hívogatni, hogy de mikor megyek haza?!

2024. júl. 26. 13:42
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Bunkóság, vagy sem, más választásom nem nagyon volt. Én is elviselem, ha más zajong.
2024. júl. 26. 13:56
 12/36 anonim ***** válasza:
69%
Kérdező, felesleges itt magyarázattal szolgálnod arra nézve, hogy ribi vagy e vagy sem. Nyilván itt majd többnyire 2000 előtt született egyedek fognak válaszolgatni, akik képtelen elfogadni, hogy a nők is igénylik a szexet.
2024. júl. 26. 14:02
 13/36 A kérdező kommentje:

Igen, rájöttem, felesleges, nagyon bigottnak tűnik.

Ha 5 férfivel szexelsz, nem vagy ribi, de ha már egy 6. is összejön 30 éves korodig, azonnal az vagy és ki leszel zárva a körből... :D

A normális kapcsolatról pedig annyit, hogy 4 komoly kapcsolatom volt, a legutóbbi februárban ért véget. Normális férfi/srác volt mind, de másfelé haladt az életünk, miért erőltettük volt a kapcsolatot, ha láttuk, nem működik?

Úgy pedig nem fogok párt találni, ha nem ismerkedek, nem randizom.

2024. júl. 26. 14:06
 14/36 anonim ***** válasza:
85%
Hihetetlen, bezzeg ha faszo írta volna ki a kérdést, az anyját szidná itt mindenki, hogy milyen bszatlan és nem hagyja a fiát magzani 😂😂
2024. júl. 26. 14:15
 15/36 anonim ***** válasza:
93%
Hidd el, abba a körbe úgysem érdemes bekerülni, ahol ezek a nagy feltételek. Szegénykémhez vagy 20 éve nem nyúlt senki, azért ilyen frusztrált. Látom jelentette az előző válaszomat is, nem tetszett neki az igazság 🤷🏼‍♀️
2024. júl. 26. 14:20
 16/36 anonim ***** válasza:
91%

Az itteni begyepesedett emberekkel ne is foglalkozz, az én magánéletben is van egy csomó ilyen (leginkább kollégák), egyszerűen elkerülöm őket.

Anyukád csak félt téged, de túltolja, de a helyedben maradnék, max. ha nagyon nagy a feszültség köztetek, csak akkor mennék el. 38/F

2024. júl. 26. 14:22
 17/36 anonim ***** válasza:
6%
19es tévedsz. tudod nem csak az a nő akit hetente 20an raknak meg mint titeket, van akinek elég egy ember is, a férje. De v kívánom a ti párotok is gondolkozzon úgy mint ti, és mellettetek legyen legalább 2-3 másik csaja. Hiszen ismerkedni kell és mikor éljem igaz?
2024. júl. 26. 14:33
 18/36 A kérdező kommentje:

4 komoly kapcsolatom volt 10 év alatt.

Egyiknek sem az én hibámból lett vége, szimplán mást akartunk az élettől, máshogy terveztük a jövőnket. Miért maradtunk volna együtt, ha láttuk, nem működhet?

És igen, volt 3 olyan kapcsolatom is, amiből semmi komoly nem lett, pár hónapig találkozgattunk, randizgattunk, de ennyi. A 8. "jelölttel" pedig most alakul a dolog, majd az idő megmondja, mi lesz belőle.

2024. júl. 26. 14:38
 19/36 A kérdező kommentje:
Az mondjuk gyönyörű, hogy az idegtől írni sem bírsz már. Mi zavar ennyire? A férjednek nem vagy elég érdekes?
2024. júl. 26. 14:39
 20/36 anonim ***** válasza:
86%

Gondolom apád is elvette anyádat az első randi után, mert már komoly volt 😅

Ilyen esetekre tényleg nem lehet jó tanácsot adni. Vagy elmondod még neki 40x szeptemberig, vagy költözöl..

2024. júl. 26. 14:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!