Az normális, hogy miután unokatestvérem megszakította kapcsolatot a szüleivel, még az apjával sem tartja a kontaktust?
Ennyi infó alapján nem lehet lehet látni a teljes helyzetet. Én eddig gyakran ezzel a felállással találkoztam, hátha ez történik itt is:
Általában, ahol a szülő-gyerek kapcsolat ennyire megromlik, ott nem az egyik szülő a hibás, hanem mindkettő. Hiszen a másik szülő belenyugszik a káros viselkedésbe, bele nem avatkozásával támogatja azt. A gyerekek ezt nem látják, emiatt az egyik szülő a rossz,a másik a jó szerepébe kerül, Később viszont sokan belátják, hogy a helyzet nem ilyen fekete-fehér. A rossz zsaru és a jó zsaru végig együtt játszottak, ellene.
#9, ez pont így van. A család egy rendszer. Az egyik szülő bántalmaz, a másik meg - hallgatólagosan - elfordítja a fejét.
Apám is hagyta, hogy anyám verjen. Mert gyáva volt vele konfrontálódni.
Vele is megszakítottam a kapcsolatot, nem csak az anyámmal.
Pedig ő nem bántott. Csak hagyta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!