Az normális, ha valaki a távol élő unokabátyjáról álmodik több alkalommal is aki még ráadásul helyes is? (Pedig nős!) Talán mert érzelmileg jobban kötődöm ő hozzá mint a másik 2 uncsimhoz? Ez a magyarázat?
Több mint 22 éve nem láttam az unokatestvéreimet, nagyon hiányoznak, imádom őket, különösen a bátyáimat (2 van), és a fiatalabbik is mindig benne szerepel az álmaimban, ő dominál leginkább mert ő a helyesebb! A mostani egy igen kellemes és aranyos (mondhatnám romantikusabb) pillanat volt kettőnkről.
Érdekességképpen nem sok közösen eltöltött emlékem van róluk, szinte semmi, túl kicsi voltam, mikor utoljára láttam őket, inkább a húgommal játszottam, a bátyáim előtt mindig zavarban voltam 😊
Főleg búcsúzkodásnál, pusziváltáskor 🙈 De ami anno kislányos zavar volt, az most teljesen másképp értékelődik.
Nem vonzódhatom hozzá hiszen a testvérem!!!! (Vagy mégis?)
1# Onnan, hogy édesanyám tartja velük a kapcsolatot (telefonon) és küldenek néha magukról képet. Ez a verzió még eszedbe sem jutott? :)
Talán innen tudom hogy néznek ki jelenleg :))
De itt most nem is ez a lényeg.
Mondhatnám, h ez is csak szimpla logika.
2# Hát ettől most okosabb nem lettem, de köszönöm az érdekfeszítő válaszodat amivel magasan emeled az oldal színvonalát :D
3# Szerinted te most vicces voltál? :D Messze távolról sem, és még sört sem iszom, ki kell ábrándítsam jelentősen poénos személyiségedet. ;)
Ne izgulj, majd legközelebb!
Fog az menni, ne add fel!
Talán még számodra is van remény és persze hely a "Borsodi szituban" ahol nyilván te vagy a főszereplő! :D
A család mókamestere...
Hülye kérdésekre pedig csak hülye válasz fog érkezni :)
Erre is felhívnám a figyelmét annak, aki a kérdésemre kérdéssel reagál ;)
De oda se neki, én készségesen válaszolok!
2# Ja és nem Alabamában laknak :D Erről csak egy dal jut eszembe ✋🏻😂 Ki is énekli? 🤔
Kid Rock? Ja, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!