Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mi lehet erre a magyarázat?...

Mi lehet erre a magyarázat? Folyt.

Figyelt kérdés

A bátyám tragikus körülmények között nem régen elhunyt. Amit már soha nem fogok megtudni, hogy miért őrzött magánál több évtizedes fényképet rólam hivatalos dokumentum hátulján, amit mindennap magával hordozott.

Ritkán találkoztunk, néha beszélgettünk, éltük az életünket. Mindig kimért volt velem még férjhez nem mentem! Egyébként is nem volt közlékeny, volt véleménye, de nem volt beszédes. Csak megdöbbentett, amikor ezt a képet megtalálták nála. Mire gondoljak, mert nem titok, hogy eléggé felzaklatott már a halála is, hát még az, amit évtizedek óta örzött! Azt hittem, hogy úgy gondol rám, esetleg lenézem őket v. hasonló!

#fénykép28
2019. máj. 25. 13:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát valószínűleg szeretett téged. Részvétem
2019. máj. 25. 14:17
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Jobban szeretett, fontosabb voltál neki, mint hitted. Részvétem.
2019. máj. 25. 18:49
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
A testvéred volt, nincs eben semmi furcsa. Vannak emberek akik nem tudják jól kimutatni az érzéseiket, ő is ilyen lehetett.
2019. máj. 25. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!