Gyűlölöm a bátyámat, mit tegyek? (folyt. Lent)
Az egészben az az ironikus, hogy két-három éve még nagyon jóban voltunk, aztán minden megváltozott. Egyre nagyobb konfliktusaink lettek, ilyenkor sokszor lek*rvázott, aztán később már a testi erejét is kihasználta ellenem (sajnos én gyengébb vagyok, ráadásul lány). Volt több olyan "vitánk", ahol sajnos előjött a kés is (szerencsére egyik sem fajult tettlegességig, csak a kezében volt és fenyegetőzött). Aztán egy éve történt egy olyan eset, ami után már nem tudtam megbocsátani (túl személyes ahhoz, hogy itt leírjam). Onnantól kezdve már nem tudtam szeretni őt, sőt, tiszta szívből gyűlölöm (értsd: legszívesebben a sírján táncolnék). Sajnos nem csak velem ilyen, a szüleimmel undorítóan beszél, például: "Kuss legyen/ Pofa be!". Elvárja, hogy mindent megadjanak neki, miközben ő folyton csak gépezik és cigizik. Ha vele veszekszünk, mindig elkezd veréssel fenyegetőzni (szüleimmel is). Ha veszekedést hallok a házunkban, állandóan attól félek, hogy megöli őket (volt már pár olyan "szép" kis fenyegetése is, hogy kibelezi őket, ha ellent mondanak neki). Konkrétan minden napomat pokollá teszi, sokszor sírok is miatta. Már a létezésétől is undorodom, de annyira, hogy minden dolgot megutáltam, ami hozzá kapcsolódik, még olyanokat is, amiket addig szerettem.
15/L (bátyám 17)
Sajnos nem sokat tehetsz :/
Az én bátyám is ilyen, annak ellenére, hogy még mindig egy házban élünk, lassan két éve nem beszélünk, ezt mindenki furcsának tartja, én viszont örülök neki, régen folyton kémkedett utána és mocskos hazug rib ancnak nevezett csak azért mert azt mondtam, hogy sehová sem megyek és lementem a konyhába(ne kérdezd, hogy ez miért hazugság). Sajnos vannak ilyen állatok, nem sokat tehetsz.
Imádkoztam Istenhez, hogy apum ne halljon meg, még is kilenc éves koromban megtörtént. Ilyenkor hol van az ima ereje?
Az, hogy elmormol pár szót és reméli, hogy valaki odafent meghallgatja nem segít azon, hogy a bátyja egy erőszakos állat.
18 éves korában, ahogy betöltötte, úgy ki kell dobni, mint azt a bizonyos macskát. Zárat cserélni, aztán ha ennyire nagyra van magával, hát hajrá. Nem állapot, hogy fenyegetőzik, főleg nem gyilkossággal. Remélem, a szüleidnek lesz bátorsága ezt megtenni.
Ha később esetleg visszatérne, megváltozik, lesz munkája, vagy normálisan tanul, ha "él" egy kicsit a valós világban, és úgy sem kerül bajba, akkor talán, mondom talán még van esély rá, hogy normális ember lesz belőle, akkor szóba lehet vele állni, de nem engedném visszaköltözni.
Egyértelműen rendőrségi szinten van a dolog. Menjél be és mond el mi a helyzet persze a szüleidet is vond be a dologba nehogy még rosszabb legyen a helyzeted ez után.
Valakit igazán megkérhetnétek, hogy fenyítse be akkor legalább lesz valami visszatartó erő. Talán pszichológus is kéne neki.
Ügye nem zaklatott téged?
Nekem nagyon rossz otthon a kapcsolatom a szüleimmel. Többször verekedtem már a nevelőapámmal, anyámat sem egyszer köptem már arcon. Tudom, nem szép dolog, ők a szüleim stb. De mindennek oka van. Anyám egész életemben azt mondogatta mekkora hiba vagyok. Négyen vagyunk vér szerint testvérek, és van 3féltesóm. Anyám mindközül engem utál csak. Mindig elfelejtették a szülinapomat, névnapomat, soha nem kaptam ajádnékot, csak pénzt, mondván azt veszek, amit akarok. Undorodom tőlők, amikor elmondtam otthon, hogy meleg vagyok, kitagadtak.
De persze mindenki szemében én vagyok a szar szemét szar alak, mert verekedni mertem a nevelőapámmal és tiszteletlen vagyok anyámmal.
Nem tudom, Te milyen lehetsz, de lehet, hogy csak tesódnaknis egy kis megértés kellene
Jó nagy b@lfasz lehet, már bocs.
Testvérével ilyet csinál.....
Basznám pofán:D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!