Hogyan beszéljem le a bátyámat arról, hogy megvagdostassa magát?
szia!
Próbálj rá hatni! Tudom, hogy nehéz. Én is ilyen helyzetben voltam, elég vad volt a húgom tizenévesen, a derékra tetoválástól a hegtetováláson át sok mindenről le kellett beszélnem. Nem volt egyszerű...Nagyon sokszor kellett erről vele beszélgetni, és az önpusztítását kordában tartani.
Egyiket sem csináltatta meg :))
Maradt a rendes tetoválásnál, de az meg volt neki engedve (valamit muszáj volt). 18 éves korában megcsináltathatta. 14 éves korától szerette volna, 4 évet kibírt.
Beszélj te is a bátyáddal. Amúgy hány éves? Hathatsz úgy rá, hogy ha még nincs 18 éves, akkor várjon addig. Meg hogy fog kinézni, nem fog tetszeni a lányoknak, stb stb., ami eszedbe jut :)
Nem lesz egyszerű, hajrá!!!
Az semmi, hogy hülyén fog kinézni, de kaphat egy jó kis szepszist, tetanuszt, esetleg hepatitis fertőzést stb a szenyezett körülmények miatt.
Meghalni/megbetegedni nem hiszem, hogy érdemes egy nyamvadt tetkóért...
Utolsó, ez nem túl jó tanács, érzelmi zsarolásnak szerintem nem szabad engedni semmilyen körülmények között. Most még csak egy tetkó, 2 év múlva meg öngyilkossággal fenyegetőzik majd, ha nem vesznek neki kocsit, mert tudja így célt érhet (nyilván ez egy túlzó példa). Fél évet (!) kellene kibírnia mindössze, aztán mehet a tetkó, nyilván a saját maga által megkeresett pénzből.
Így legalább ő is és a szülei is megbizonyosodnak az elhatározás szilárdságáról, nem tesz szinte visszafordíthatatlan dolgot a testével egy múló hóbort miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!