Hogyan beszéljem le erről az öcsémet?
Elnézést ha rossz kategóriát választottam, de nem tudom ezt most hová tenni.
Arról van szó hogy kb fél éve új postás jött ide a környékre. A postás egy 28 éves nő aki nagyon szép átlagos lány kb 23 évesnek néz ki, mindig mosolyog és hihetetlenül kedves mindenkivel. Legyen akármilyen idő kint mindig kedves sosem volt rossz napja legalább is amikor találkoztam vele.
Itt jön a képbe az öcsém.
Ő nemrég költözött ide mert innen könnyen betud járni dogozni, ő állandó délutános műszakba van beosztva tehát délelőtt mindig itthon van fél 2 ig, és Este olyan fél 11 körül jön haza.
Az öcsém minden nap kb fél 12 kor kint van az első ertbe úgytezs mintha csinál valamit és egyből leszólítja a postást még akkor is ha nem hoz épp semmit, mindig beszélgetnek meg az öcsém teljesen belé van zúgva, mert a páromnak már bevallotta ő meg nekem mondta el.
Kb 7 év köztük a korkülönbség amivel még úgy nem lenne baj csak egyszer az öcsém kivételesen nem volt itthon délelőtt és akkor a postás nő becsengetett és megkért arra hogy valahogy állítsam le az öcsémet mert ő érzi hogy teljesen odáig van érte, de nem akarja megbántani plusz ő neki már van egy 4 éves kapcsolata amiből esze ágába sincs kiszállni. Persze ő csak kedvességből nem mondja el neki meg nagyon nincs ideje hogy perceget fecsegjenek mert tényleg csak napi 4-5 percet beszélnek aztán továbbmegy. Mondta hogy az öcsém már elég idegesítő tud lenni mert folyton randira hívná meg volt amikor virágot vett neki, nem voltszíve elutasítani a virágot de a randit már számtalanszor és utalt már rá hogy a szíve már foglalt de az öcsémnek nem esik le.
Én nem tudom hogyan hassak rá, már tegnap amikor még itthon volt megemlítettem neki hogy szálljon le róla meg szeretné ha békén hagyná de ne hatott rá.
megértem hogy szerelmes belé, meg hogy szereti de ez akkor sem normális ha a másik fél erősen elutasítja de nem mondja el közvetlen.
A postással tegnap találkoztam délután a helyi tescoba és mondta nekem hogy még vár egy kicsit, de közvetlen megmondja az öcsémnek hogy le lehet róla szállni, csak fél hogy az öcsém haragjába szanaszét fogja szívatni meg elkergeti, ha erre jár. Nem tudom honnan szedte ezt, de mesélte hogy a régi körzetében 20 km-el arrébb ezt tette vele egy hasonló lakó, akkor kérvényezte is hogy helyezzék át ide, de innen meg nem akar elkerülni semmiképp mert imádja ezt a nyugodt környéket.
Már nem tudom hogyan állítsam le az öcsémet. Mi is hamarosan költözni fogunk a ház megmarad öcsém mondta hogy maradna itt de megvan már hogy kifog ideköltözni albérletbe öcsémnek nincs annyi pénze hogy fenntudja tartani mert ide egy vállalkozó fog költözi aki később meg is venné. És akkor kértük öcsémtől hogy költözzön haza a szüleinkhez még a nyáron mert oké hogy onnan autóval fél óra az őt a munkahelyére innen meg gyalog 10 perc, de mindenkinek így lesz a legjobb. Öcsém is hazamenne de levettem hogy a postás miatt nem akar.
Mi legyen? Mivel hassak rá?
Előre is köszönöm a válaszokat!
26/F
már ne is haragudj, de a postás rendezze ezt le, ha eddig gyakorlatilag tudta biztatta az öcsit, akkor legyen már annyi benne, hogy megmondja neki, hogy eddig csak hülyítette a kölyköt....
35/N
Megmondod neki egy reggelinél, hogy:
- Te, képzeld mit láttam tegnap a Tescoban! Hát nem a postás csaj smárolt a fiújával a kenyeres pult mellett?! Eszem megáll, nyílt színen ilyet...
Én nem tudom, mert a csaj néha elég furcsa ilyen tekintetben, bár mondta hogy eléggé lelkiismeretes ő sem akaratból állt le vele beszélgetni. Persze elején örült neki hogy van kihez szólnia egész munkaidőben de mondta hogy már unja. Persze a beszélgetés abból áll mostanában hogy már oda sem figyel az öcsémre hanem bedobja a leveleket csak mert itt szembe van egy társasház és ott elég sok dolga van és az öcsém odamegy hozzá. tehát nem az hogy ide áll a kapu elé. Persze közbe ide is jön mert itt a szomszédokhoz is van mit bedobnia. De egyszerűen az öcsémet nem tudja lerázni. Persze ha hétfőn visszajön megfogom neki közvetlenül mondani hogy állítsa már le magát, de ahogy írtátok a postással is kell hogy beszéljek hogy nyugodtan állítsa le, ha az öcsém hülyeséget csinál én magam fogom elintézni.
Úgyhogy igazatok van hogy ezt részben kettőjüknek kell letudniuk.
szerintem elég gyerekes a postásnő, hogy veled üzenget, holott ez a kettőjük dolga.
tényleg úgy tűnik, hogy hitegette az öcsédet, nem csoda, hogy belezúgott ennyire.
van egy ismerősöm, aki ugyanezt csinálta valakivel, nem mondta meg, hogy van barátja, csak hagyta, hagy udvaroljon a fiú, meg hagy küldözgessen epekedő smseket. aztán még a lánynak állt feljebb, hogy a fiú miért nem száll le róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!