Hogyan beszéljem le a páromat arról, hogy ne adja oda a kocsit a 18 éves fiának?
Figyelt kérdés
2013. júl. 15. 14:26
1/30 anonim válasza:
Az ő kocsija, az ő fia. Legfeljebb olyan észérvekkel tudsz hatni rá, amik megállják a helyüket a helyzetben. Ez persze attól függ, te miért nem akarod, hogy odaadja.
2/30 anonim válasza:
A kérdés alapján nem a te fiad.Csak nem irigy vagy?
3/30 A kérdező kommentje:
De így nem tudunk elmenni ide-oda. Mit tegyek?
2013. júl. 15. 14:35
4/30 Argloss válasza:
Szerintem nem kellene ilyenekbe beleszólnod. Ha ismernéd a párod fiát és valóban rossz ötlet lenne odaadni neki a kocsit, akkor nyilván sok-sok ötlet eszedbe jutna a párod meggyőzésére. Így viszont csak azt mutatnád ki, hogy nem bízol sem a párod sem a fia döntéseiben.
5/30 anonim válasza:
Ne beszéld le. Nem a te dolgod. Nem tudom milyen okból akarod lebeszélni, lehet, hogy irígy vagy, lehet, hogy félted a fiút, vagy az autót, millió oka lehet. Bármelyik is legyen, akkor sem a te dolgod. Nem a te fiad, nem neked kell nevelned, pláne nem 18 évesen.
6/30 anonim válasza:
Együtt éltek, közös kasszán, és közösen vettétek a kocsit?
Vagy csak az "udvarlódról" van szó?
Ha közös háztartásban éltek, akkor közös döntés kéne, hogy legyen. Ha külön vagytok, és csak "járogattok", akkor ebbe nincs beleszólásod.
7/30 A kérdező kommentje:
Azt mondta az ő kocsija és annak adja oda akinek akarja. Együtt élünk de övé a kocsi. Nagyon megbántott.
2013. júl. 15. 14:46
8/30 anonim válasza:
Hova nem tudto elmenni így?
Neki is akarja adni vagy csak néha kölcsön?
9/30 anonim válasza:
4.
Én is azt hittem, hogy a fiút félti, mert mondjuk gyakorlatlan még, vagy hasonló, erre olvasom, hogy "De így nem tudunk elmenni ide-oda."....:)
/Mellesleg mindenki félreérti a kérdést. Arról akarja lebeszélni, hogy ne adja oda. Tehát azt szeretné, hogy adja oda./
10/30 A kérdező kommentje:
Boltba, vásárolni stb. Meg is ölném ha végleg odaadná a kocsit annak a kis nyikhajnak.
2013. júl. 15. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!