Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem enged motorozni a feleségem. Hogyan beszéljem ezt meg vele?
Amióta az eszemet tudom érdekelnek a motorok és kamasz korom óta motorozom. Egyszer pár éve volt egy komoly balesetem, már jól vagyok. Amikor meggyógyultam szerettem volna újra motorozni de a feleségem folyton lebeszélt róla én meg hallgattam rá és most jutottam oda, hogy nem bírom tovább motor nélkül és vennék egyet. Próbáltam óvatosan elmondani neki, hogy mire gondoltam és ahelyett, hogy normálisan megbeszéltük volna nagyon kiakadt. Tényleg venni szeretnék csak a pénz miatt jó lenne ezt megbeszélni normálisan. Közös kasszán vagyunk. Előre látom, hogy a következő próbálkozásnál mi lesz. Hogy lehetne elkerülni a nagyobb veszekedéseket?
26/F
Nekem is volt egy nagy autóbalesetem, igaz nem én voltam a hibás, de sokáig a férjem nagyon ellenezte, hogy vezessek. Sokat kellett a lelkére beszélnem, de a végén engedett, mert látta, hogy nagyon hiányzik a vezetés.
Mond el neki, hogy az utcán is a fejedre eshet egy tégla, Benne van a pakliban, és hogy ez neked a vágyad, ha őszintén megbeszélitek, nem lehet ebből baj.Mindenkinek van egy vágya, hobbija, és ha telik rá, akkr nem szabad annak gátat szabni :)
"Mond el neki, hogy az utcán is a fejedre eshet egy tégla"
De épp erről szól minden! A százalékokról! Vajon miben halnak meg többen, motorbalesetben vagy téglabalesetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!