Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem enged motorozni a felesége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem enged motorozni a feleségem. Hogyan beszéljem ezt meg vele?

Figyelt kérdés

Amióta az eszemet tudom érdekelnek a motorok és kamasz korom óta motorozom. Egyszer pár éve volt egy komoly balesetem, már jól vagyok. Amikor meggyógyultam szerettem volna újra motorozni de a feleségem folyton lebeszélt róla én meg hallgattam rá és most jutottam oda, hogy nem bírom tovább motor nélkül és vennék egyet. Próbáltam óvatosan elmondani neki, hogy mire gondoltam és ahelyett, hogy normálisan megbeszéltük volna nagyon kiakadt. Tényleg venni szeretnék csak a pénz miatt jó lenne ezt megbeszélni normálisan. Közös kasszán vagyunk. Előre látom, hogy a következő próbálkozásnál mi lesz. Hogy lehetne elkerülni a nagyobb veszekedéseket?

26/F

2013. júl. 24. 23:37
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

Azta! Meg vagyok lepve a válaszokon.:O Nem is tudom mit szóljak.... Nem ismerem a statisztikákat,de aki úgy vezet,hogy balesetveszélyes,annak autóbalesete is lehet.Autó meg egy elég elterjedt közlekedési eszköz.Ez a baj a motorral,hogy nem mindennapi? Én értem,hogy motor gázabb baleset a szempontjából,de úgy beszélni a motorozásról hogy azzal tuti baleset lesz!? Nyilván tud vezetni/motorozni,ha nem tudna még meg is érteném ezt a felháborodást. Mintha legalábbis lőni akarná magát a Kérdező,úgy van beállítva ez az egész.

De biztos az a "gond" Velem,hogy imádok motorozni és alig várom,hogy a Páromnak kész legyen és mehessünk.... De ha nem szeretnék sem ellenezném,mert elég ha Ő szereti,Én meg Őt.Bár aki nem szeret motorozni,biztos nem is érti az egésznek a feelingjét,így talán könnyebb helyzetben vagyok.

Az meg alapvető,hogyha meg kell halnunk hát meg fogunk,ez nem egy olyan dolog,amit földi eszközök (motor, repülő, bármi) befolyásolni tudnak.Hiszem,hogy a Sors kezében van a halálunk időpontja is,mint minden más.Valószínűleg ezért nem félek a motoron....

2013. júl. 25. 12:53
 32/38 anonim ***** válasza:

Én is kivagyok, ha a párom csak kiejti a száján a motor szót. Ez természetes féltés feléd, semmi több.

Nekem exem motorozott. Minden egyes alkalommal, amikor azon a szaron ült olyan stresszben voltam órákig, míg meg nem bizonyosodtam róla, hogy él, hogy azt senkinek nem kívánom. Nekünk részben erre is ment rá a kapcsolatunk. Neki a motor fontosabb volt, én meg nem kívántam stresszben élni.

2013. júl. 25. 13:30
 33/38 anonim ***** válasza:
#31: Jaja, kb. úgy írnak, mintha a Man-szigeti versenyről lenne szó, nem magyarországi motorozásról... :D Továbbra is azt gondolom, hogy a dohányzás és helytelen táplálkozás jóval több életet követel, mint a motorozás, még ha az életben motort vezetőkre szűkítjük a dolgokat (ami torzít, mert ha elég hamar meghal, akkor nem derül ki, mi lett volna az egészségével), akkor is...
2013. júl. 25. 13:32
 34/38 anonim ***** válasza:

#30: Hozhatsz egyetlen esetet, az még nem jelent semmit. Senki sem állította, hogy motorral nem lehet megsérülni vagy meghalni, nyilván bármivel lehet. Az esélyek a fontosak, szinte tuti belehal az ember, vagy van rá némi esély vagy a kettő között mi a helyzet, na ez a fontos az adott esetben. Bár van, aki a minimális esélytől is fóbiásan retteg, de az nem életrevaló, sajna.

Az óvatosság sokat jelent, úgyhogy nem hülye indok. Szerintem nem én vagyok az értetlen.

(Azt sem gondoltam, hogy érdekel Téged, élek-e, halok-e, engem sem érdekel, hogy érdekel-e :) Ebben legalább teljes az összhang.)

2013. júl. 25. 13:35
 35/38 anonim ***** válasza:

Volt egyszer itt egy kérdező, körülbelül három éve. Férje olyan volt mint te, hajthatatlan. Sokat veszekedtek a motorozás miatt. Akkor rengeteg válaszadó szidta a feleséget, hogy mit képzel magáról hogy meg akarja tiltani a férjétől ezt a boldogságot. Kapott hideget-meleget rendesen. Aztán abba maradt a téma, később, talán rá egy évre, írt még egy kommentet a feleség, hogy már el is felejtette ezt a kérdését, véletlen bukkant rá. Talán a kérdés kiírása után nem sokkal, férje fogta magát, elment motorozni, balesete volt, és amikor a nő írta a kommentet, már fél éve feküdt a férje kómában.

Biztos fent van még a kérdés.

2013. júl. 25. 18:26
 36/38 anonim ***** válasza:
Egy barátom édesapja teljesen óvatosan, szabályosan ment hazafele a kis robogójával, amikor egy autó nekiment és meghalt...Pont a haverunkkal voltunk egy buliban, mikor felhívták, hogy az apja balaesetet szenvedett. nem kívánom senkinek azt az érzést. A feleségemnek főleg nem kívnánnám. És tegyük fel, hogy sosem fog semmi történni, de ő akkoris állandóan stresszelni fog, ha te felülsz a motorra. Nem hiszem el, hogy ez tényleg annyira fontos, hogy kockáztasd az életed és állandó rettegésnek tedd ki a párodat.
2013. júl. 25. 19:52
 37/38 anonim válasza:
Először végy neki egy cabriót.... :) másnap menj a motorért...
2013. júl. 26. 00:20
 38/38 anonim ***** válasza:

A pofám leszakad, mi az hogy megtiltja meg hogy nem engedi?? Ne értsetek félre, nem hímsoviniszta szöveg akar lenni. De most komolyan, miért tiltja meg? Félt? Akkor vegyen neked egy tuti bukót, meg jó cuccot motorozni! Az én feleségem sem örül annak hogy motorozok, de eszébe se jutna azt mondani hogy ennyi volt, nem mehetsz többet. Azért mert szeret. :)

( a válást még senki nem javasolta. :)

2013. júl. 26. 15:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!