Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem enged motorozni a felesége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem enged motorozni a feleségem. Hogyan beszéljem ezt meg vele?

Figyelt kérdés

Amióta az eszemet tudom érdekelnek a motorok és kamasz korom óta motorozom. Egyszer pár éve volt egy komoly balesetem, már jól vagyok. Amikor meggyógyultam szerettem volna újra motorozni de a feleségem folyton lebeszélt róla én meg hallgattam rá és most jutottam oda, hogy nem bírom tovább motor nélkül és vennék egyet. Próbáltam óvatosan elmondani neki, hogy mire gondoltam és ahelyett, hogy normálisan megbeszéltük volna nagyon kiakadt. Tényleg venni szeretnék csak a pénz miatt jó lenne ezt megbeszélni normálisan. Közös kasszán vagyunk. Előre látom, hogy a következő próbálkozásnál mi lesz. Hogy lehetne elkerülni a nagyobb veszekedéseket?

26/F

2013. júl. 24. 23:37
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
47%
"Hogy lehetne elkerülni a nagyobb veszekedéseket?" Úgy, hogy benő a fejed lágya és elég érett leszel egy kapcsolathoz. Minek kellett megházasodni, ha ennyire gyerekesen gondolkodsz még?
2013. júl. 24. 23:51
 12/38 anonim ***** válasza:
33%
Hát pedig igaza van.
2013. júl. 25. 00:05
 13/38 A kérdező kommentje:
A baleset miatt nem akarja ahol amúgy nem én voltam a hibás. Az meg hülyeség, hogy gyerekes vagyok. Ez egy hobbi, kikapcsolódás. Megszűnik körülötted a világ csak te vagy, a motor és az út. Leírhatatlanul jó érzés de aki nem próbálta az nem érti meg. Hogyha kocsival vagy inkább biciklivel fogok járni ugyanúgy történhet baleset és abba is belehalhatok. A halál elől nem lehet menekülni, ha holnap akkor holnap, ha 50 év múlva akkor 50 év múlva. Véletlenül meghalni nem lehet.
2013. júl. 25. 00:11
 14/38 anonim ***** válasza:
69%

Átérzem a helyzeted, nekem 15 évesen jött jött komolyabban a motor iránti kedv, mert sose bírtam levezetni az energiámat, nem engedte anyu anno, vártam vele egy kicsit, utána megcsináltam a korlátlan jogsit egyből, és a háta mögött szerveztem mindent, megvettem a nagy motort és azon is tanultam meg igazán menni

Amikor lehívtam anyut a garázsba hogy nézze meg, hiába volt előtte jó kedve egész nap, hulla sápadtan lemeredt majd kérdezte kié ez? mondtam hogy megvettem amit szerettem volna

Elhordott minden szarnak, azt mondta ha beledöglök se fog ápolni ha tönkreteszem magam, Ő autót szeretett volna nekem, de mivel semmiféle értelmet nem találtam benne ezért mai napig nem érdekelne a kocsik

Sokáig veszekedések közepette indultam el, idegesen

Így 22 évesen már megbékélt ezzel

Szóval ne halogasd amit szeretnél, ha van rá keret vágj bele mert már nem vagy fiatal, és jobb most elkezdeni bármilyen motorral mint 30 éves korod után

Vannak olyan emberek akik nem mindent engednek a másik félnek, mert úgy vannak vele ez önzőség, pedig az ilyen kapcsolatokból legjobb mihamarabb kilépni

22/F

2013. júl. 25. 00:13
 15/38 anonim ***** válasza:
70%
Valószínűleg nem tudsz vele értelmesen beszélni, ha meg veszel egy motort "anélkül, hogy megbeszéltétek volna" (mert nem hagyta...), te leszel a szemét férj. Tipikus HP a feleséged, mondom ezt motorosgyűlölő nőként. Ne értsd félre, nem azokat az embereket utálom, akik motoroznak, hanem azokat a nemnormális állatokat, akik száguldoznak az utakon veszélyeztetve ezzel nem csak a saját, de az én életemet is. Én még sosem ültem rajta, nem is akarok, nem is szeretem a motort, de nem lenne jogom azt mondani a férjemnek, hogy nem engedem. Mi az, hogy egy felnőtt embernek engedélyt kell kérnie valamire. Ha máshogy nem megy, tegyél félre külön pénzt, mondd meg neki, hogy azt motorra gyűjtöd, a te fizetésedből rakod el, és kész. Ha tetszik, ha nem. Nem fogod tudni elkerülni a veszekedést egy ilyen szűk látókörű makacs és önző emberrel. Bizonyára félt és ezért csinálja, de normálisan is lehet félteni, nem csak hisztérikus p*csa módjára.
2013. júl. 25. 00:32
 16/38 anonim ***** válasza:
50%
13: Hát ha a baleset miatt nem akarja, tehát mert nem akar elveszíteni, akkor mondhatod, hogy mindig kettesben fogotok motorozni, így együtt haltok meg.:) Ahhoz mit szólna?
2013. júl. 25. 00:51
 17/38 anonim ***** válasza:
42%

"Hogyha kocsival vagy inkább biciklivel fogok járni ugyanúgy történhet baleset és abba is belehalhatok."

Nem vagy valami agytröszt, igaz-e?

SZÁZALÉK, ARÁNY, ESÉLY. Valamelyiket csak érted.

Autóban jobban védve vagy, biciklivel meg nem tudsz olyan gyorsan menni. Meghalhatsz, ez nem vitás, de kisebb az esélye.

2013. júl. 25. 01:20
 18/38 Salx Narval ***** válasza:
85%
35 éve járom az utat,mondhatni öreg motoros vagyok. Én megértem a kérdezőt, de az asszonyát is. A statisztikák is igazak, a veszély valós és elszomorító. A balesetek 90% át 25 év alatti fiatalok szenvedik el, ebből is kiemelkedő a 20 év alattiak aránya. Az ok főleg az, hogy tapasztalatlanok, vagányak, erős gyors gépekkel száguldoznak, rutin nélkül. Én nagyon megszigorítanám a vezetői engedély megszerzését, történtek lépések ez ügyben, de ez kevés. Látom mit művelnek a srácok az utakon, életveszélyesen vezetnek, nem tudják hol lehet tépni, hol nem. Te 26 vagy remélhetőleg már van rutinod és fejed lágya is benőtt, erről kell meggyőznöd a nejed, esetleg egyenlőre érd be egy jobbfajta robogóval, aztán ha megbékélt a gondolattal jöhet nagyobb "vas" is.
2013. júl. 25. 03:44
 19/38 anonim ***** válasza:
27%

Én sem engedném a Páromat (szerencsére nincsenek ilyen vágyai), egyszerűen ez egy olyan dolog, ami egyedülállóknak való. Ha családja van valakinek, akkor minek veszélyeztesse hobbiból az Életét?? Ha olyan mély a Párodban az elhatározás ezzel kapcsolatban, mint bennem, akkor nem fogod tudni meggyőzni. Akkor elválnak az utak.

24N

2013. júl. 25. 06:31
 20/38 anonim ***** válasza:
78%
engem a párom a horgászat miatt cseszeget, de ugyan így vagyok mint te..előbb horgásztam mint jártam. csak azt nem értem h mi bajom történhet kint a tó parton, max beleránt egy 80 kilós harcsa a vízbe :) folyamatosan hadakozok vele a horgászat miatt, de ez a szenvedély az életem része is az is marad ameddig élek. mondtam neki az jobb lenne ha minden hétvégén a kocsmában ülnék és részegen járnék haza?. erre nem mond semmit. motorozz ha neked az jól esik, nincs beleszólása senkinek se.
2013. júl. 25. 06:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!