Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem enged motorozni a feleségem. Hogyan beszéljem ezt meg vele?
Amióta az eszemet tudom érdekelnek a motorok és kamasz korom óta motorozom. Egyszer pár éve volt egy komoly balesetem, már jól vagyok. Amikor meggyógyultam szerettem volna újra motorozni de a feleségem folyton lebeszélt róla én meg hallgattam rá és most jutottam oda, hogy nem bírom tovább motor nélkül és vennék egyet. Próbáltam óvatosan elmondani neki, hogy mire gondoltam és ahelyett, hogy normálisan megbeszéltük volna nagyon kiakadt. Tényleg venni szeretnék csak a pénz miatt jó lenne ezt megbeszélni normálisan. Közös kasszán vagyunk. Előre látom, hogy a következő próbálkozásnál mi lesz. Hogy lehetne elkerülni a nagyobb veszekedéseket?
26/F
Átérzem a helyzeted, nekem 15 évesen jött jött komolyabban a motor iránti kedv, mert sose bírtam levezetni az energiámat, nem engedte anyu anno, vártam vele egy kicsit, utána megcsináltam a korlátlan jogsit egyből, és a háta mögött szerveztem mindent, megvettem a nagy motort és azon is tanultam meg igazán menni
Amikor lehívtam anyut a garázsba hogy nézze meg, hiába volt előtte jó kedve egész nap, hulla sápadtan lemeredt majd kérdezte kié ez? mondtam hogy megvettem amit szerettem volna
Elhordott minden szarnak, azt mondta ha beledöglök se fog ápolni ha tönkreteszem magam, Ő autót szeretett volna nekem, de mivel semmiféle értelmet nem találtam benne ezért mai napig nem érdekelne a kocsik
Sokáig veszekedések közepette indultam el, idegesen
Így 22 évesen már megbékélt ezzel
Szóval ne halogasd amit szeretnél, ha van rá keret vágj bele mert már nem vagy fiatal, és jobb most elkezdeni bármilyen motorral mint 30 éves korod után
Vannak olyan emberek akik nem mindent engednek a másik félnek, mert úgy vannak vele ez önzőség, pedig az ilyen kapcsolatokból legjobb mihamarabb kilépni
22/F
"Hogyha kocsival vagy inkább biciklivel fogok járni ugyanúgy történhet baleset és abba is belehalhatok."
Nem vagy valami agytröszt, igaz-e?
SZÁZALÉK, ARÁNY, ESÉLY. Valamelyiket csak érted.
Autóban jobban védve vagy, biciklivel meg nem tudsz olyan gyorsan menni. Meghalhatsz, ez nem vitás, de kisebb az esélye.
Én sem engedném a Páromat (szerencsére nincsenek ilyen vágyai), egyszerűen ez egy olyan dolog, ami egyedülállóknak való. Ha családja van valakinek, akkor minek veszélyeztesse hobbiból az Életét?? Ha olyan mély a Párodban az elhatározás ezzel kapcsolatban, mint bennem, akkor nem fogod tudni meggyőzni. Akkor elválnak az utak.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!