Hogyan tudnám a bátyámat rávenni arra, hogy egy kicsit moderálja magát?
A bátyám elég sokszor elég bunkó tud lenni egy emberekkel.
Egy 2 napja történt példa:
Sétálunk az utcán és ott van egy molett nő erre a bátyám elkezdni nekem mondani, hogy mekkorát szarhat egy ilyen és, hogy biztos Hurka Gyurka a férje mindezt jó hangosan gondolom, hogy a nő is hallja amikor a nő teljesen jogosan kikérte ezt magának akkor még a bátyámnak állt feljebb.
A bátyám egyébként 18 éves.
És te mit reagáltál?
Ha te "lebüdösparasztozod" a tesód ott helyben a nő előtt, akkor
1. nem gondolja, hogy te is egy barom vagy
2. a tesód TALÁN észbekap
3. még az is lehet, hogy abbahagyja a tuskó viselkedést, de nagy valószínűséggel akkor igen, ha veled van.
Egyszer-kétszer jól beégeted nyilvánosan, ahogy ő megaláz másokat, és máris "jobb lesz a helyzet".
Én csak kelletlenül feszengtem, meg a "Hurka Gyurkán" kicsit elröhögtem magam. :/
2. vagyok
Pont ezt a kettőt nem kellett volna.
De mivel még 18 sem vagy, hát nem tragédia.
Tanácsot kértél, kaptál is, próbálkozz.
Jó, hogy vannak ilyen "kölkök" (nem sértés!), mint te.
"Ami a szívén az a száján, nincs ezzel gond. Lehetne mindenki ilyen egyenes jellem."
Kíváncsi vagyok, hogy a 4-es versenyző mennyire egyenes jellem. A főnöködnek vagy a rendőrnek is mondod egyből, ami eszedbe jut? Kötve hiszem.
Kérdező! A bátyád tényleg bunkó, de sok mindent nem tudsz tenni szerintem.
*
lenni az emberekkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!