Jól látom-e, hogyha a testvéreknek már családjuk van, akkor ők egy család/zárt közösség/ én pedig csak a testvér? Folyt. Lenn
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a testvéremet, de mióta felnőttek a gyerekei és unokái vannak, valahogy úgy érzem, mintha már nem lenne olyan szoros a kapcsolatunk. A tesóm csak az ő családjával van elfoglalva, mintha én,mint testvér ill. családom már nem férünk abba az általa kialakított közegbe. Ezek után családot látogatni már csak bejelentkezés után illik? Mi a véleményetek erről?2016. júl. 18. 22:34
1/10 anonim válasza:
Igen, jobb ha bejelentéssel mész oda.
Hát lett családja, meg van a saját magánélete, de ettől téged még ugyanúgy szeret, mert örökké a testvére maradsz.
2/10 anonim válasza:
A tesókkal mi is a leg ritkábban állítunk be egymáshoz szó nélkül. Pedig szeretjük egymást.
3/10 anonim válasza:
Unoka? Akkor gondolom már jóval 45 fölött jártok.
Ilyen idős korban sem szabad teljesen elhanyagolni a testvéri viszonyt, de nem lehettek mindig egymás nyakán, nekem nincs testvérem, de az őseimnek van, pl apukám meg a testvére 3 naponta találkoznak a szüleiknél (persze azon kívül is), mert hihetetlen mély a testvéri viszonyuk.
Anyukám meg évente 1x látja a testvérét, nem annyira jó a viszonyuk..
4/10 anonim válasza:
Természetes, hogy a saját családja az első, mint ahogy, gondolom, neked is. Bárkihez családostul beállítani pedig bejelentkezés után illik. Szólóban én nem ragaszkodom ehhez, az öcsém be szokott ugrani csak úgy, akár kora reggel vagy késő este is pár percre, de ez nem olyan gyakori, hogy zavaró legyen.
5/10 anonim válasza:
Az se jobb mikor valaki leszarja a családját (feleség/férj, gyerekek) és BÁRMI ami a testvéreivel történt fontosabb (sajnos ismerek ilyet).
6/10 anonim válasza:
Már bocs, de normális ember senkire se tör rá hívatlanul és teljesen váratlanul, legalább egy telefont illene megereszteni, mielőtt betoppansz valahova Attól még, hogy család, lehet magánéletük, terveik, amiket az ember keresztülhúzhat, zavarhat, ha beállítanak csak úgy. Bár, ha nincs belőle sértődés, hogy kiszólnak az ablakon, hogy "bocs, épp az ágyban hemperegve faljuk a jégkrémet a délután közepén, semmi kedvünk felkelni, a filmet leállítani, és téged beengedni", vagy még ennyi sem, csak várják, hogy a kapu előtt álló lekopjon, akkor ok...Remélem, érted az iróniát.
7/10 anonim válasza:
Én alapból csak bejelentéssel megyek bárhova. Egy telefonhívás mibe kerül? 2 perc. Lehet otthon sincsenek vagy épp élfoglaltak, nincs kedvük látogatókhoz. A szüleimhez se állítanék be spontán.
8/10 anonim válasza:
szerintem ez mindenhol így van.mindenki a saját családját részesíti előnybe. az meg alap hogy bejelentkezem ha átmennék hozzájuk. még saját anyámat is felhívom hogy nem zavarom e ha átmegyek hozzá
9/10 A kérdező kommentje:
Sehol nem irtam, hogy nem szólunk, hogyha megszeretnénk látogatni őket. Nem egy városban élünk, de hogyha arra járunk mindig felhívom előtte, hogy néhány percre leugranánk hozzájuk, hogyha nem zavarjuk! No ez nálam is igy megy, ahogyan mások is irják! Nagyon jó a kapcsolat közöttünk, nagyon jó testvér, gyakran beszélünk egymással, fontosabb dolgokat megosztjuk egymással! Csak azért irtam, mert kíváncsi voltam, hogy másnál is igy müködik-e vagy sem!!!!
2016. júl. 19. 13:04
10/10 anonim válasza:
Jól látod. De szerintem ez így normális. Nem hiszem, hogy kevésbé szeretjük egymást, csak a saját kis családunk fontosabb és jobbam előtérbe kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!