Hogy tudnám elviselni az öcsémet?
Figyelt kérdés
Mindent leszar, második egyetemről rúgják ki, 8 alkalommal megbukott a nyelvvizsgán, nem érdekli semmi csak a drága ruhák meg a haja, a szüleim meg minden hülyeségére szórják a pénzt szó nélkül...2016. júl. 11. 17:32
2/8 A kérdező kommentje:
nem élek otthon, távolról is idegesít amit művel
2016. júl. 11. 17:35
3/8 anonim válasza:
Nem a te életedet rontj el azzal hgy nem tanul. Nem a te gyereked, csak a testvéred, ráadásul felnőtt. Ezen kívül miben zavar? Ebből amit leírtál nem befolyásolja az életedet.
4/8 A kérdező kommentje:
tudom hogy közvetlenül nem befolyásolja az életem, csak zavaró hogy nagyon sok pénz elfolyik rá. ennyi erővel ki is lehetne szórni az ablakon az utcára.
2016. júl. 11. 17:44
5/8 anonim válasza:
De nem a te gyereked, ha a szüleid megengedhetik akkor miért ne? nem ugyanaz mintha kiszórnák az ablakon, mert a testvérednek örömet okoz.
6/8 tiborciusz válasza:
Hát utolsó válaszoló nem igazán értem a logikádat...Csak mert lusta dög ge*ci gyereknek csak úgy szórni a pénzt igenis idegesítő...Ki kellene a pénzt érdemelni nem?
7/8 anonim válasza:
Érdemelni ki kell bizony ám lehet az oka az is hogy a szüleid hiányolnak és ezért őt próbálják minden áron boldoggá tenni
8/8 anonim válasza:
Azért ezek a jelzők nagyon durvák, a saját gyerekedről is így beszélnél? G#&@{@ci? Valóban lusta, de talán a szülők is hibásak, amírt így nevelték. A kérdező szerintem irígy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!