Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Az normális, ha valaki a...

Az normális, ha valaki a távol élő unokabátyjáról álmodik több alkalommal is aki még ráadásul helyes is? (Pedig nős!) Talán mert érzelmileg jobban kötődöm ő hozzá mint a másik 2 uncsimhoz? Ez a magyarázat?

Figyelt kérdés

Több mint 22 éve nem láttam az unokatestvéreimet, nagyon hiányoznak, imádom őket, különösen a bátyáimat (2 van), és a fiatalabbik is mindig benne szerepel az álmaimban, ő dominál leginkább mert ő a helyesebb! A mostani egy igen kellemes és aranyos (mondhatnám romantikusabb) pillanat volt kettőnkről.

Érdekességképpen nem sok közösen eltöltött emlékem van róluk, szinte semmi, túl kicsi voltam, mikor utoljára láttam őket, inkább a húgommal játszottam, a bátyáim előtt mindig zavarban voltam 😊

Főleg búcsúzkodásnál, pusziváltáskor 🙈 De ami anno kislányos zavar volt, az most teljesen másképp értékelődik.

Nem vonzódhatom hozzá hiszen a testvérem!!!! (Vagy mégis?)

2021. jún. 24. 01:45
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
90%

Itt replikázol és fontoskodsz, hogy tied legyen az utolsó szó.

Hát legyen a tied! (Szél ellen nem lehet pisilni, én nem tudlak, sőt, nem is akarlak meggyőzni.)

2021. jún. 24. 09:39
 22/31 anonim ***** válasza:
69%
Az hogy unokatestvér íránt jobban érzel nem alabama, de azért érdekes. Ha nem láttad 22 éve és nős, akk valszeg felejtős. Beszélgessetek csak simán.
2021. jún. 24. 09:40
 23/31 A kérdező kommentje:

#22 Nem is értem egyáltalán alapból ezt az alabama kérdést :) :D Nyilván, h felejtős!

Legfeljebb mint barát viszonyulhatnék hozzá ennyi év után...Mégha testvéri szeretetemet szívesen ki is mutatnám! De amit kinyilváníthatnék az a távolságtartás, a félreértések elkerülése végett (is).

Hiszen már mindaketten meglett férfiak, nem gyerekek :)

Nem is akarnék én soha kikezdeni vele! Már azt is szégyellném ha vonzónak találom, ha látnám, legfeljebb viccesen odapedzeném a dolgot!

Semmiképpen ne származzon ebből félregondolás.

Nem, sajnos mi azóta sem beszélgettünk egymással 2 árva szót sem :(( Amit őszintén sajnálok. Nincs akkora szerencsém. A hangját sem tudnám beazonosítani arc nélkül. És már csak erre a "beszélgessetek simán"-ra sem látok esélyt. Arra meg végképp nem apellálok, h valaha haza jönnek, mert nem úgy néznek ki mint akik akarnak.

Megalapozták kint a kis életüket és letelepedtek.

Nem vágynak haza, amit nem is csodálok, nincs kihez hazalátogatni, az a "nagy család" már nem létezik ami összehozott anno, mert kihaltak az emberek, édesanyám családjából senki nem maradt életben. Már csak a nővére él, ugye a nagynéném. Mi meg nem számítunk.

Szegény mamám, Isten nyugosztalja, még élve akarta megvárni őket, azt mondta addig nem hal meg, de ez sajnos nem sikerült.

2021. jún. 25. 19:07
 24/31 anonim ***** válasza:
62%
23, Részvétem mamád miatt.
2021. jún. 25. 19:17
 25/31 A kérdező kommentje:
#24 Köszi, de már 5 éve annak.
2021. jún. 26. 16:22
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lehet imádás, ha 22 éve nem érdeklitek annyira egymást, hogy találkoztatok? Az osztálytalálkozók is tíz évente vannak. Vagy ők nem imádnak, ezért nem mennek haza, nem hívnak vendégségbe senkit?
2021. jún. 29. 07:16
 27/31 anonim ***** válasza:
76%

Huh kérdező.

Te nagyon ki lehetsz éhezve.

Lehet tudok segíteni rajtad.

Utána garantáltan nem fogsz az unoka batyádra gondolni. Még azt is elfelejted hogy a világon van

2021. jún. 29. 12:56
 28/31 A kérdező kommentje:

Azért, mert annyira felvitte az Isten a dolgukat, hogy ezt a családot és mindent ami Magyarországhoz fűzi őket abszolút érdemtelennek tartják, közömbösek iránta, teljes mertékben hátat fordítottak az itteni életnek és a múltnak és annak hogy honnan jöttek.

Azt hiszem neked is meglenne a véleményed róluk, ha a nagynénémet olyannyira hidegen hagyja/hagyta a saját testvére és édesanyja halála, hogy még a temetésre sem jött haza és egy jelentéktelen összeggel támogatva, letudta azt.

Ami meg itthon a bankban van nekik pénz (tóbb millió ft) ahhoz hozzá sem nyúlnak, sőt, néném szavait idézve "Ha nem megyünk haza 5 éven belül akkor FUCCS annak a pénznek".

Ja. Mintha 500 ft-ról lenne szó. Persze, hiszen nekik ez zsebpénz. De fikarcnyit sem gondol arra hogy anyámat segítse belőle vagy neki adja vagy a nár megboldogult fivérét vagy betegeskedő édesanyját segítette volna belőle valaha is a 22 év alatt. Már pedig nem fognak hazajönni. Tehát idehaza mindent eltemettek, elástak a föld alá és ezt látványosan éreztetik is mert a régi emlékeket sem (legyen az kellemes) akarják felhozni és ha anyám akar róla beszélni és kicsit nosztalgiázni egy egyszerű "ne beszéljünk róla" kijelentéssel elrendezi. Mert ugye anyámmal a néném tartja a kapcsolatot, de hogy minek azt nem tudom. Mert meg sem érdemelnék. Erre pedig minden okom megvan h ezt mondjam. Szóval igen, itt csak ŐKET nem érdekeljük MI.

2021. júl. 23. 05:28
 29/31 A kérdező kommentje:

Ne aggódj, kedves huhogó kommentelő már egy hangyányit sem gondolok rá :)

Vagy egyáltalán rájuk.

Nem kell h ennek érdekében segíts rajtam. Mert magam is rájöttem mostanra hogy csak az időmet és a gondolataimat vesztegetem olyan emberekre akik a föld felett járnak 60 méterrel. Pontosabban lebegnek. Ezentúl igyekszem azt is elfelejteni hogy a világon vannak, ahogyan ők teszik ezt velem/velünk. Nyugi, még egy kis edzés a lelkemnek és menni fog. Eléggé hozzájárulnak az ellenszenvükkel ahhoz, hogy innentől kezdve tudomást sem szerezve én is lepattintsam őket magamról.

Különben meg hálás vagyok, h agggódsz értem, de nem, nem vagyok kiéhezve, jól vagyok lakva, nem régen ettem. :)

Amire éhes tudok lenni az az étel, megszoktam már hogy másra ne legyek az. Ha mégis, azt megoldom magamnak. Ezalatt pedig mindenki értsen azt, amit akar.

2021. júl. 23. 05:37
 30/31 A kérdező kommentje:

Ja és a #26-osnak mondanám, hogy osztálytalálkozókat sem szoktunk rendezni, legalábbis engem nem hívnak meg rá.

1x voltam életemben, 13 éve, akkor sem abból a megfontolásból mert személyesen engem invitáltak volna el.

Teljesen véletlenül, random tudtam meg valakitől, így mentem el. Lehet, h 10 évente rendezik, de nekem nincs tudomásom róla hogy a 3 iskola közül, amelyikbe jártam, azóta is rendezett volna valamelyik öregdiák / osztálytalálkozót.

A középiskolairól nincs tudomásom, csak arról a 13 éve történt ált. iskolairól.

Különben ez az imádás meg már nem az az imádás, ami még múltkor volt, szóval eloszlatom a kételyeidet. Ők azért nem jönnek/jöttek haza mert már egy teljesen más világban élnek, nem túlzás ha azt mondom, nem is ezen a bolygón, mi meg azért nem megyünk, mert az anyagi helyzetünk nem teszi lehetővé.

Meg oda minek, ahol nem látnak szívesen? 🤨 Kérdem én.

Anyámat hívták, de már ő is 100x meggondolja h kimenjen -e, a kisemmiző hozzállásuk miatt, az meg végképp szóba sem jött, hogy én is mehetnék.

Ahova engem nem hívnak, oda nem megyek. Már pedig sehova nem szoktak.

2021. júl. 23. 05:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!