Az normális, ha valaki a távol élő unokabátyjáról álmodik több alkalommal is aki még ráadásul helyes is? (Pedig nős!) Talán mert érzelmileg jobban kötődöm ő hozzá mint a másik 2 uncsimhoz? Ez a magyarázat?
Több mint 22 éve nem láttam az unokatestvéreimet, nagyon hiányoznak, imádom őket, különösen a bátyáimat (2 van), és a fiatalabbik is mindig benne szerepel az álmaimban, ő dominál leginkább mert ő a helyesebb! A mostani egy igen kellemes és aranyos (mondhatnám romantikusabb) pillanat volt kettőnkről.
Érdekességképpen nem sok közösen eltöltött emlékem van róluk, szinte semmi, túl kicsi voltam, mikor utoljára láttam őket, inkább a húgommal játszottam, a bátyáim előtt mindig zavarban voltam 😊
Főleg búcsúzkodásnál, pusziváltáskor 🙈 De ami anno kislányos zavar volt, az most teljesen másképp értékelődik.
Nem vonzódhatom hozzá hiszen a testvérem!!!! (Vagy mégis?)
A #27-esnek pedig köszönöm a segítő szándékát, de inkább segítsen magán, akkor talán Isten is megsegíti! :)
Ha rám hallgat, akkor ebből a túlcsordult önbizalomból is lejjeb ad, mert aki ennyire magabiztos, az még megütheti a bokáját. Az egoizmus pedig nem vezet semmire. Számomra ez a stílus nem túl hasznavehető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!