Az normális ha anyám ilyet mondott nekem?
Figyelt kérdés
Idézem: "Legszívesebben most úgy felpofoztalak volna hogy a fürdőszoba fal adta volna a másik pofont. Nem érdekel hogy ilyen depressziós vagy, azt hiszed megsajnállak majd?"
(Csak azért mondta, mert el mondtam neki hogy rosszul érzem magam, nem vágom az eremet meg semmi önkárosítást nem csinálok hogyha azt hinnétek ez váltotta volna ki belőle.)
júl. 19. 21:30
1/29 anonim válasza:
Miért kérdezel meg olyat (és nem vagy egyedül, rengeteg hasonló kérdés van itt), hogy normális-e, ha egy szülő úgy beszél a gyerekével, mint egy utolsó kapcaronggyal (lekurvázza, szemetezi, vannak kérdések konkrét fizikai erőszakról, hogy normális-e stb.)? Nyilván nem normális, de mégis milyen választ vársz egy ilyen kérdésre?
2/29 A kérdező kommentje:
Nem tudom, csak most teljesen pánikba vagyok reméltem hogy valaki tudna segíteni mert nagyon rosszul érzem magam emiatt.
júl. 19. 21:37
3/29 anonim válasza:
Mi a teljes sztori? Mik az előzmények? Hány éves vagy?
4/29 anonim válasza:
Nemáár, mekkora egy rohadék! Hogy mondhat ilyet bárkinek, nemhogy a gyerekének? Mégis mit vár, hogy ettől majd kevésbé leszel depis??
Remélem van más is, akivel megbeszélheted a dolgaid (másik családtag, közeli barát stb.), mert neki soha az életben ne mondj semmi személyeset magadról, ellened fogja használni.
5/29 anonim válasza:
Sajnos attól, hogy biológiailag valaki ivarérett és tud is szülni, nem jelenti automatikusan azt, hogy alkalmas szülőnek, tud biztonságot és családi, meleg fészket biztosítani a gyerekének. A fenti példa megmutatja, milyen a rossz anya.
6/29 A kérdező kommentje:
4, sajnos senkiről sem tudok beszélni erről mert a családban kb mindenki olyan mint anyám. A barátaimnak meg mindig én segítek vissza ezt sose kapom...Ezért írtam ide ki hátha itt segítenek.
júl. 19. 21:49
7/29 A kérdező kommentje:
3, annyi a story hogy megbuktam ma matekból. (Középsulis diák vagyok) Ezért mondta anyám hogy semmire sem fogom vinni az életben meg folyton b@szogat/b@szogatott emiatt és mondtam viccből hogy "úgysem akarok akkor 18 évnél tovább élni ha így lesz." Erre háborodott fel.
júl. 19. 21:51
8/29 anonim válasza:
Mondjuk így annyira ne csodálkozz, konkrétan a halálodat emlegeted saját anyádnak, mit vársz azt mondja majd jól van kisfiam/kislányom segítek meghalni vagy mi? Szerintem mindketten hibásak vagytok, de ez csak az én véleményem
9/29 A kérdező kommentje:
En ertem de akkor sem igy kellett volna lereagalnia de mindegy tudom enis hibaztam de egy normalis szulo akkor sem ezt mondta volna
júl. 19. 22:00
10/29 anonim válasza:
Mit mondott volna egy normális szülő?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!