Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az normális ha anyám ilyet...

Az normális ha anyám ilyet mondott nekem?

Figyelt kérdés

Idézem: "Legszívesebben most úgy felpofoztalak volna hogy a fürdőszoba fal adta volna a másik pofont. Nem érdekel hogy ilyen depressziós vagy, azt hiszed megsajnállak majd?"

(Csak azért mondta, mert el mondtam neki hogy rosszul érzem magam, nem vágom az eremet meg semmi önkárosítást nem csinálok hogyha azt hinnétek ez váltotta volna ki belőle.)

júl. 19. 21:30
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Nem tudom de biztos nem ezt. Mindegy hagyjuk igazabol mar nem tudok mit mondani ink legközelebb magamba tartom a f@szsagaimat
júl. 19. 22:09
 12/29 anonim ***** válasza:
30%

Megértelek, de anyudat is megértem. Nem valami jó előjel, ha 18 évesen a tanulás sem megy és lelkileg sem vagy topon. Kellene valami jó elfoglaltság, ami leköt és szereted csinálni. Képernyőidőt meg korlátozni. Nem vicc. Függőséget okoz, amit utána hormonálian lekövet a test (dopmain elvonás)

Menj ki, élj, keress olyat, ami érdekel Kevesebb picsogás, több csillogás.

júl. 19. 22:18
 13/29 anonim ***** válasza:
86%
Ma megbuktál??? Július 19-én? A világon nincs olyan ország, ahol július 19-én tanév van!
júl. 19. 22:25
 14/29 anonim ***** válasza:
40%

Ha nem szeretsz tanulni, szerezz egy szakmát. Annyit még azért muszáj.

Hagyjuk már ezt a 90-es évekbeli mentalitást, hogy tanulás = pénz, mennyit is keres egy tanár? És mennyit pl. egy hegesztő? Vagy egy CE sofőr?

Nekem érettségim sincs, de 32 vagyok és van egy hitelmentes házam.

Sosem lesz harmónikus a kapcsolat egy tanulni nem szerető diák és egy érdemjegy mániás szülő között.

júl. 19. 22:31
 15/29 A kérdező kommentje:
13, nem ma buktam meg istenem még év végén
júl. 19. 22:32
 16/29 anonim ***** válasza:
84%

"3, annyi a story hogy megbuktam ma matekból. (Középsulis diák vagyok)"

Ezt te írtad konkrétan kérdező.

júl. 19. 22:44
 17/29 panna17 válasza:
69%

Néhány válaszoló ezt szerintem túlkapta, viszont van valahol féligazság.

Figyi kedves kérdező! Az, ahogyan anyád beszélt veled az abszolút nem normális. Rettentően sajnállak, hogy nincs olyan felnőtt a környezetedben, akivel tudnál beszélgetni. A középsulis éveinkben szerintem teljesen oké, ha depisek vagyunk itt-ott, ez annak a korszaknak a velejárója. Viszont az, hogy megbuktál matekból, az nem nagy dolog. Mással is megesik, emiatt ne edd magad! Hiába nem tetszik ez otthon, ez akkor is a te életed, a te problémáid és a te felelősséged, nem pedig az övék. Arra viszont törekedj, hogy azt a matekot javítsd ki, ahogyan tudod. :)

Nem tudom min mész át érzelmileg, de invalidálni meg fizikai erőszakkal válaszolni valaki érzéseire az sose jó.

Ne tartsd magadban ezeket a dolgokat, mert ha beszélsz róluk, megkönnyebbülsz, viszont ha anyéddal nem akarsz konfliktus helyzetet, aki látszólag érzelmileg nem volt képes felnőni, mint nagyon sokunk szülei, akkor próbálj vele az ő nyelvén beszélni.

Viszont iskolapszichológust felkeresnék a helyedben, hogy ő mit tudna ajánlani az anyáddal/szüleiddel való kommunikáció javításában.

júl. 19. 22:53
 18/29 panna17 válasza:
100%
Utolsó vagyok. Ha szeretnél valakivel valakivel, akkor nyugodtan írj nekem, meghallgatlak :) 21/L
júl. 19. 23:03
 19/29 panna17 válasza:
100%
*valakivel beszélgetni
júl. 19. 23:03
 20/29 A kérdező kommentje:
16, elírtam, emberi dolog hibázni nem?:)
júl. 19. 23:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!