Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az normális ha anyám ilyet...

Az normális ha anyám ilyet mondott nekem?

Figyelt kérdés

Idézem: "Legszívesebben most úgy felpofoztalak volna hogy a fürdőszoba fal adta volna a másik pofont. Nem érdekel hogy ilyen depressziós vagy, azt hiszed megsajnállak majd?"

(Csak azért mondta, mert el mondtam neki hogy rosszul érzem magam, nem vágom az eremet meg semmi önkárosítást nem csinálok hogyha azt hinnétek ez váltotta volna ki belőle.)

júl. 19. 21:30
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
65%

Tudod kèrdező, a szüleink is ugyanolyan esendő halandó emberek, mint bàrki más. Ők is hibáznak olykor, ők is tudnak reményvesztettek lenni, félni is szoktak, bàrmi… akárcsak mi vagy akàrmelyik másik ember.

Nem védem ezzel az anyádat, de biztos neki is nehèz periódus van most az életében.

Senki se hibàtlan, mindenki téved, mindenki újra talpra áll. Ez egy örökös körforgás. Az élet egy szemét kis köcsög, senkivel se kivételezik. Hol fent, hol lent. Biztis vagyok benne, hogy bár hibázott az anyád, de nem érdemes sokat rágódni egy ilyen hibán, inkább a többi jóra koncentrálj. Neked is biztos volt már az ő részére szánt olyan beszólásod, ami meg neki fàjt. Mégis ott van, az anyàd és nem fordít hàtat. Csak hàt emberek vagyunk mindannyian.

júl. 19. 23:24
 22/29 anonim ***** válasza:
25%
Ilyen anyától én is depressziós lennék. Beteg.
júl. 19. 23:53
 23/29 anonim ***** válasza:
42%

Bocs, hogyha olyan idióta vagy, hogy megbuksz középiskolában - KÖZÉPISKOLÁBAN -, mert évközben nagy ívben teszel a tanulásra, mégsi mit mondjon?

Simizze meg a buksidat, jaj, semmi gond??? :D Ugye nem gondolod komolyan.

júl. 20. 08:57
 24/29 anonim ***** válasza:

Anyád mondta a fakanalas fenyegetést is?

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

júl. 20. 09:42
 25/29 A kérdező kommentje:
23, egész évben tanultam és így is a legjobb jegy amit írtam az 2es volt. A tanár nem magyarázott rendesen. Az osztály fele megbukott matekból. Néhányan át mentek de csak azért mert fizettek külön matek tanárt. 1,83ra nem akart átengedni. :) Egyszerűen nem sikerült megértenem amit mondott mert 2-3 gyerek megértette már rögtön dogát íratott és így az osztály nagy része meg megszívta.
júl. 20. 11:41
 26/29 anonim válasza:
69%
Hogy a viharba nem enged át 1,83-ra? Az tudtommal lehet kerekíteni felfelé.
júl. 20. 11:48
 27/29 A kérdező kommentje:
1,85től engedett át minket:/
júl. 20. 12:51
 28/29 anonim válasza:
Nekünk anno még 1,60 ra is megadták a 2-est.
júl. 20. 14:47
 29/29 anonim ***** válasza:

Amit anyukád mondott neked az nagyon nem normális. Nem normális akkor sem, ha megbuktál, és nem ez nem jogosítja fel az ilyen viselkedésre. Sőt nem csak anyukád, de más sem beszélhet veled megalázó, tiszteletlen stílusban. Nagyon sajnálom, hogy ez történet veled, és teljesen érthető, hogy rosszul esik neked! Küldök egy ölelést! <3 (És egy szemöldökráncolást azoknak a kommentelőknek, akik helyeselték.)

Az biztos, hogy most egy nagyon sérülékeny, nehéz korszakban vagy (egyébként hidd el, sokkal jobb lesz később). Egyszerre vagy már nagy gyereknek, vannak más, fontosabb dolgaid, önálló gondolataid, és vagy még nem eléggé felelős felnőtt. Szerintem ez mindkettőtöknek nehéz helyzet.

Szerintem a legjobb az lenne, ha lenne valaki, akivel beszélgethetsz erről, egy szakember. Az iskolában ingyenesen szokott lenni iskolapszichológus, illetve jelenleg vannak szociális iskolai segítők is, akik szintén a gyerekek mentális jóllétével foglalkoznak. Őket mindenképpen érdemes lenne megkeresned. Az ő segítségükkel pedig arra kellene törekedni, hogy anyukáddal megoldódjanak a konfliktusaitok, el tudjatok kezdeni jobban kommunikálni. (Egyébként ha megengedhetitek magatoknak, és anyukád nyitott rá meg te is, akkor esetleg magán pszichológushoz vagy családterápiára is elmehettek.)

Kitartást neked, és bár ijesztő, tényleg ne félj segítséget kérni! Ölelés! <3

júl. 22. 12:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!