Nagyon rossz a kapcsolatom otthon a szülőkkel, már, ha annak lehet őket nevezni. Kiskorom óta alkalmaznak erőszakot és fizikális bántalmazást. Folyamat megaláznak, mindennek elhordanak, emelett átkoznak is. 1 perc nyugtom sincs. Egyetemre gyűjtők és a kreszre, de folyamat zaklatnak, hogy adjam oda a pénzemet, mert ők nem dolgoznak. 18 éves vagyok. 9.óta több milliót erőszakoltak ki belőlem. Dolgoztam, tanultam, hogy legyen a jövőmre nézve alapom, de még mindig nem hagynak békén. Ezen a nyáron is 2 hónapig dolgoztam mindössze 270k, de ezt is próbálják tőlem elvenni. Nem lehet velük beszélni sem, mert agyilag 0-ák. Nem fogják fel, hogy, amit csinálnak az nem normális. Volt, mikor lettem dobva a házból, mert nem adtam pénzt..
7-es kis városban élek, így nem opció a szoba bérlés.
8-as Fentebb említettem, hogy miért dolgozom.
9-es. Te miről beszélsz? 9.es korom óta dolgozom. Tovább maradtam óvodába, így a 9.et is 16 évesen kezdtem. 16 éves kortól már lehet dolgozni.;)
2024. júl. 25. 10:08
12/28 anonim válasza:
Nagyon ügyes és szorgalmas vagy. Megoldod egyedül is mert velük nem vagy előrébb. Én is 16 éves koromtól dolgoztam. 18 évesen pedig leléptem otthonról. Azóta is a saját lábamon állok segítség nélkül. Rohadt nehéz lesz az biztos. Főleg a lelki sebek miatt.
Sok erőt és kitartást kívánok és ne add fel az álmaid!
2024. júl. 25. 10:24
13/28 A kérdező kommentje:
12-es nem bánnád, ha írnék privátot?
2024. júl. 25. 10:27
14/28 anonim válasza:
Akkor még egy vagy 2 éved van a suliból ha jól értem? Addig muszáj kibírni valahogy.
2024. júl. 25. 10:29
15/28 anonim válasza:
12-es: írj nyugodtan 🙂
2024. júl. 25. 10:30
16/28 anonim válasza:
Menj kollégiumba, ha van lehetőség. Tanulj, hogy felvegyenek egyetemre, ha nem lesz meg az összes pénz, ott a diákhitel, ennél még az is jobb. Nagyon sajnállak, kitartást!
2024. júl. 25. 11:06
17/28 anonim válasza:
költözz el, berelj 1 szobat, vagy keress bentlakasos munkat. a lenyeg h szakadj el onnan battya mert örökke lehuznak majd, amit eddig elvettek sajna kuka de a jövödet nem vehetik el. lepj minel hamarabb
2024. júl. 25. 13:42
18/28 A kérdező kommentje:
17-es Nő vagyok, csak a félreértés elkerülése érdekében, szóval nekem itt ne báttyáz!:)
2024. júl. 25. 13:48
19/28 anonim válasza:
18# tudom, az iraskeped elarulta
battya barki lehet amugy ez csak szleng, de ha buboreknak hivtalak volna valszeg az se tetszett volna
a lenyegen nem valtoztat lepned kell valamit mert ez igy nem elet
2024. júl. 25. 14:36
20/28 anonim válasza:
Kérdező, többen is tanácsolták már, de én is ezt teszem, költözz el valahova, bérelj egy szobát, akár költözz egy városba, válts iskolát, menj estibe, van néhány lehetőséged.
De azt ne tűrd tovább hogy kihasználnak, csak tönkremész benne.
Én is viszonylag korán léptem le otthonról sokkal kevesebb miatt, bár könnyebb helyzetben voltam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!