Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem bírom tovább, mit tegyek?

Nem bírom tovább, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon rossz a kapcsolatom otthon a szülőkkel, már, ha annak lehet őket nevezni. Kiskorom óta alkalmaznak erőszakot és fizikális bántalmazást. Folyamat megaláznak, mindennek elhordanak, emelett átkoznak is. 1 perc nyugtom sincs. Egyetemre gyűjtők és a kreszre, de folyamat zaklatnak, hogy adjam oda a pénzemet, mert ők nem dolgoznak. 18 éves vagyok. 9.óta több milliót erőszakoltak ki belőlem. Dolgoztam, tanultam, hogy legyen a jövőmre nézve alapom, de még mindig nem hagynak békén. Ezen a nyáron is 2 hónapig dolgoztam mindössze 270k, de ezt is próbálják tőlem elvenni. Nem lehet velük beszélni sem, mert agyilag 0-ák. Nem fogják fel, hogy, amit csinálnak az nem normális. Volt, mikor lettem dobva a házból, mert nem adtam pénzt..
júl. 25. 09:11
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
81%
9.óta több milliót erőszakoltak ki belőlem. - itt bukott el a kamud.
júl. 25. 09:17
 2/28 A kérdező kommentje:
Miért lenne kamu? Havi 60k az ösztöndíjam és suli mellett dolgozom is.
júl. 25. 09:18
 3/28 A kérdező kommentje:
Bár, 1-es aztán én nem fogok senkit győzködni az igazamról, attól nem leszek előrébb semmilyen téren.
júl. 25. 09:20
 4/28 anonim ***** válasza:
65%

60k ösztöndíj középsulisként? Valami Arany János díjas vagy, kiemelkedő sportoló vagy mi? Ugyan, kérlek.

18 vagy, menj kollégiumba, ott azt csinálsz, amit akarsz. Egyébként meg 4 év alatt több milliót elvenni tőled matematikai lehetetlenség. Dolgozni a suli mellett minden nap nem tudsz, ebből nem is jönne be ennyi pénz, az ösztöndíjat sem egész évben kapod, csak amikor megítélik átlag alapján.

Ha ennyire nagy a gebasz, akkor szólj a családvédelmisnek, de minthogy nagykorú vagy, mehetsz világgá.

Amúgy látszik a nyári szünet hatása, jönnek a kamuk.

júl. 25. 09:38
 5/28 anonim ***** válasza:
80%
Olyan egyetemi képzésre kellett volna menned, ahol teljes ellátást kapsz, ilyen pl. a katonatiszt, rendőrtiszt képzés NKE-n.
júl. 25. 09:40
 6/28 A kérdező kommentje:
4-es Technikumba járok :)
júl. 25. 09:42
 7/28 anonim ***** válasza:
73%

#4 havi 100.000ft-ot diákmunkával is össze tud lapátolni, az évi 1,2M. Nem annyira hihetetlen, ha minden pénzét elveszik évek óta.

Kérdező nagykorú vagy. Ennél már akkor is jobban jársz, ha bérelsz egy szobát valahol és elköltözöl. Nyilván csak szar helyet találsz, ha suli mellett spórolni is akarsz, de ennél minden jobb. Ne adj nekik többet egy forintot se, szakítsd meg velük a kapcsolatot. Ha másképp nem megy, a főiskolát halaszd el egy évvel, amíg megerősödsz.

júl. 25. 09:52
 8/28 anonim ***** válasza:
Minek dolgozol, ha elveszik?
júl. 25. 09:54
 9/28 anonim ***** válasza:
22%

"diákmunkával"

14 és 15 évesen? Jó vicc.

júl. 25. 10:02
 10/28 anonim ***** válasza:
26%
Húsz évvel ezelőtt, 16évesen a mekiben, igaz nyáron heti 40órában 76.000ft-ot kerestem. Hétvégén suliidő alatt 46.000-et
júl. 25. 10:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!