Miért nekem kell anyámat bíztatni arra hogy menjenek el nyaralni?
egészen múlt hétig ki sem derült hpgy anyámnak hogyan adták ki a szabadságot mert a kollegája felmondott. apám szimplán elfelejtette mikorra írta be magát szabira :D
apámnak elég lenne itthon lenni, de anyám utál itthon pihenni. mármint mindig van amit meg kell csinálni/ ő úgy gondolja hogy muszáj megcsinálni (pl takarítani, főzni, virágot ültetni). egyszerűen egy napot nem tud úgy eltölteni hogy ne csináljon valamit. néha vannak olyanjai anyámnak hogy egész nap, de akkor reggel 8-tól este 8-ig netflixezik, de akkor arra nem képes hogy kistesómmal foglalkozzon (általában én szoktam).
mi problémám lenne?
nem visznek el azzal van? nem, nem visznek el, mert azon a héten a párommal leszek. plusz tudják hogy nem minden vágyam 1 hétig 20 négyzetméteren velük összezárva lenni.
Kettesben mennének és a kérdező meg pesztrálja a háromévest, mi? Hogyne.
Kérdező, hagyd őket a fenébe. Anyád is ió kis firma, ha a gyereke se izgatja, mert a netflix a fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!