Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy kis időtök? Biztatnátok?

Van egy kis időtök? Biztatnátok?

Figyelt kérdés

Kicsit talán buta lesz a kérésem, mert nem is kérdés...

Az a helyzet, hogy volt egy elég nagy családi törés az életemben, amire most nem térnék ki, mert fáj még nagyon. A lényeg az, hogy szépen lassan elvesztettem az önbecsülésemet, ami mára teljesen ki hat a mindennapjaimra. Nem bízok magamban, értéktelennek tartom magam teljesen, kihat a szó szoros értelemben lassan már az emberi kapcsolataimra is. De már lassan a kutyámmal való kapcsolatomra is, mert már azt sem hiszem, hogy neki helyes gazdája vagyok. (Bár jól nevelt és enni is mindig időben kap.)

Munkanélküli lettem a napokban és úgy érzem még állásinterjúra sincs merszem elmenni, mert úgy sem fognak komolyan venni, majd kinevetnek, hisz' még a fellépésem sincs. Ott meg ugye fontos az önbizalom. Majd elkap az izgalom és össze vissza fogok beszélni.

Szóval a kérésem csak annyi lenne, hisz' ez egy anonim oldal, hogy ha belefér az időtökbe biztassatok légyszi, had halljam valakitől, hogy én is emberi lény vagyok, mert az önbecsülésem teljesen össze lett tiporva. A környezetemben lévő néhány embernek most ezt hogy mondjam? Inkább ideírtam.:(

2012. febr. 23. 16:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne keseredj el, mert visszatart a tovább lépésben. Nagyon sokan vannak úgy, mint te és még többen lesznek. Sose volt ennyire igaz a "ma hopp, holnap kopp" kifejezés. Azt tanácsonám, hogy osszad kétfelé az életedet mostantól. Az egyik az legyen, ami szabadidődben örömet okoz, a másik pedig egy felvértezett lányé legyen, aki az idejének felét álláskeresésre fordítja. Menj, érdeklődj, pályázz, ahogy elvárják mostanában. Keress meg ismerősöket, régi kapcsolatokat, hátha tudnak segíteni. Egyet ne tégy: ne legyél kétségbeesett, elesett, szomorú lány, mert nem ezt várják tőled. Most pedig az elvárásoknak kell megfelelned, ha állást akarsz.
2012. febr. 23. 16:51
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez jól esett, hasznos volt!:) Gondolom egyesek jót nevetnek a kiírásomon, remélem nem fogom kapni az offokat, már vártam, mikor láttam, hogy kaptam egy választ, vagyis írtál.:)
2012. febr. 23. 16:55
 3/9 anonim ***** válasza:

Mi szeretünk téged és nem fogunk oltogatni:)

Nincs is miért:)

Teljesen normálisnak tűnsz és semmi kifogásom ellened;)

Ne add fel soha!!!!

Mindenkinek lehet rossz napja. Lehet kicsit depressziós lettél, kicsit szorongó, de nem szabad elhagyni magad!

Mindent bele és legyél boldog:)

2012. febr. 23. 16:58
 4/9 anonim ***** válasza:
Na figyelj! Aki ezt tette veled, az egy sz@rra való ember, vagyis nem számít a véleménye. Tudod, aki megérdemelné a könnyeidet, az sosem tenne olyat, amitől sírnod kellene. De jobbat mondok, a komoly gondok nála vannak, nem nálad. Normális embernek nincs arra igénye, hogy valakit a sárba tiporjon, tönkretegyen, talán még akkor sem, ha az illető ártott neki. Valószínűleg túl sokára lett vége egy olyan kapcsolatodnak (még akár rokoni is lehet), ami téged lehúzott. Ha most pont van időd, olvasgass itt a neten a különböző személyiségtípusokról, zavarokról. Rá fogsz ismerni az illetőre. Ez már alapban ad neked egy kis megnyugvást, hogy a hiba nála van, nem nálad. Túlteng benned a megfelelési kényszer. (Ha már azt is bizonygatnod kell, hogy a kutyáddal hogyan bánsz.) Olyan embernek képzellek, aki mások jogaiért kiáll, a sajátjáért viszont nem tud, nem mer. Ezen kell változtatni, méghozzá apró lépésekben. Legelőször magadat kell szeretned, magadnak kell jót akarnod. Az önsajnálatot pedig dobd el jó messzire. Inkább azt erősítsd magadban, hogy lám, milyen erős vagyok, ezt is el tudtam viselni, fel tudom dolgozni. Minden reggel ugyanúgy öltözz fel csinosan, mintha épp dolgozni mennél. Már a tükörben is mást látsz, mintha kinyúlt mackóban egy ágrólszakadt nézne vissza rád. És amíg nincs munkahelyed, addig az a munkád, hogy magadat rendbe rakd. Keresgélj fórumokat, ahol hozzád hasonló helyzetben levők beszélgetnek. Sokat segíthettek egymásnak. Még egy dolog: ha nem sportolsz semmit, akkor állj neki otthon valaminek. Akár fekvőtámaszozni. Ha fizikailag totál kifárasztod magad, azzal nagyon jól erősíted a lelkedet. Majd mire jön a tavasz, elájulsz, hogy milyen jól nézel ki. Máris egy lökés az önbizalmadnak, a kiállásod is együtt változik veled, meglátod. Drukkolok neked, addig keresgélj, míg szembe nem jön veled a megoldás! Menni fog, akármilyen hihetetlen.
2012. febr. 23. 16:58
 5/9 anonim ***** válasza:

Hidd el, hogy értékes ember vagy, még ha a külső feltételek most kedvezőtlenek is. Sokan járnak Veled hasonló cipőben. Ma Mo-on nem könnyű sokaknak.

Tudom, közhelynek hangzik.

Aludj a lehetséges megoldásaidra néhányat.

Olvass utána mi szükséges az állásinterjún történő sikeres megjelenéshez, rengeteg anyag van a neten is!

http://www.youtube.com/watch?v=ciYk-UwqFKA

Kitartás! Sikerüljön!

2012. febr. 23. 17:23
 6/9 anonim ***** válasza:
2012. febr. 23. 17:28
 7/9 A kérdező kommentje:
Hú basszus, köszi mindenkinek, ezeket nagyon jó volt olvasni!:) Még elolvasom egyszer-kétszer!:)
2012. febr. 23. 17:31
 8/9 anonim ***** válasza:

17.28., előző vagyok..

Sok sikert!!

Olyan nincs, hogy nem lesz sehogy!!

Akarnod kell és el is fogod érni!

2012. febr. 23. 17:34
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj a korábbi időkre, a régi önmagadra. Az vagy te valójában, nem az, aki most meg van törve.
2012. febr. 23. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!