Van egy kis időtök? Biztatnátok?
Kicsit talán buta lesz a kérésem, mert nem is kérdés...
Az a helyzet, hogy volt egy elég nagy családi törés az életemben, amire most nem térnék ki, mert fáj még nagyon. A lényeg az, hogy szépen lassan elvesztettem az önbecsülésemet, ami mára teljesen ki hat a mindennapjaimra. Nem bízok magamban, értéktelennek tartom magam teljesen, kihat a szó szoros értelemben lassan már az emberi kapcsolataimra is. De már lassan a kutyámmal való kapcsolatomra is, mert már azt sem hiszem, hogy neki helyes gazdája vagyok. (Bár jól nevelt és enni is mindig időben kap.)
Munkanélküli lettem a napokban és úgy érzem még állásinterjúra sincs merszem elmenni, mert úgy sem fognak komolyan venni, majd kinevetnek, hisz' még a fellépésem sincs. Ott meg ugye fontos az önbizalom. Majd elkap az izgalom és össze vissza fogok beszélni.
Szóval a kérésem csak annyi lenne, hisz' ez egy anonim oldal, hogy ha belefér az időtökbe biztassatok légyszi, had halljam valakitől, hogy én is emberi lény vagyok, mert az önbecsülésem teljesen össze lett tiporva. A környezetemben lévő néhány embernek most ezt hogy mondjam? Inkább ideírtam.:(
Mi szeretünk téged és nem fogunk oltogatni:)
Nincs is miért:)
Teljesen normálisnak tűnsz és semmi kifogásom ellened;)
Ne add fel soha!!!!
Mindenkinek lehet rossz napja. Lehet kicsit depressziós lettél, kicsit szorongó, de nem szabad elhagyni magad!
Mindent bele és legyél boldog:)
Hidd el, hogy értékes ember vagy, még ha a külső feltételek most kedvezőtlenek is. Sokan járnak Veled hasonló cipőben. Ma Mo-on nem könnyű sokaknak.
Tudom, közhelynek hangzik.
Aludj a lehetséges megoldásaidra néhányat.
Olvass utána mi szükséges az állásinterjún történő sikeres megjelenéshez, rengeteg anyag van a neten is!
http://www.youtube.com/watch?v=ciYk-UwqFKA
Kitartás! Sikerüljön!
17.28., előző vagyok..
Sok sikert!!
Olyan nincs, hogy nem lesz sehogy!!
Akarnod kell és el is fogod érni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!