Párkapcsolatban élők, mennyi időtök van egymásra a munka mellett?
Pontosan ugyanúgy megy minden nélunk is ahogí első írta.
Reggel elköszönés,majd este lenne 2-3 óránk de akkor ott a gyerek:-)
Hétvége maradt ennyi.
De most munkát vált a férjem és ott egész nap láthatjuk egymást majd...:-)
Reggel együtt kelünk,együtt megyünk kocsival melóba (1 km-re van az enyém az övétől),napközben sms-ek vagy emailek,délután vagy értem jön vagy felvesz a közeli boltnál (vásárolni utál,még velem is).
Fél5-5től otthon vagyunk,főzni együtt főzünk általában,együtt vagyunk,pihenünk,elmegyünk sétálni,vagy csak vagyunk.
Bár most félév sűrű,mert mindkettőnknek másoddiploma vége,de ez csak 2 hónap,utána ugyanugy nyugi lesz.
Hétvége pedig mindig együtt,meg elmegyünk nagyszülőkhöz,szülőkhöz.
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 18:03
ez vagyok
amig nem éltünk együtt,addig én albérletben voltam,párom szüleinél lakott,tőlem 20 km-re,de egy egyetemre jártunk,igy minden hétköznap ha volt az óraái között szünet,hozzám járt fel,még akkor is amikor nem voltam otthon:)
de este megvárt,vagy ha ő végzett később akkor feljött,vacsiztunk,néha hazament este,néha nem,néha meg mentem én is vele
hétvégén pedig mindig együtt voltunk az első perctől,hol nálam hol nála,hol a nagyszülőknél
akkor 19 és 21 évesek voltunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!