Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 hete vagyok párkapcsolatban, de sajnos nincs túl sok időm a barátomra az iskola, a munka, és más dolgok miatt. Heti 2 találkozás szerintetek kevés?
Az a baj, hogy mindketten többet igényelnénk, és amikor találkozunk, akkor is elég kókadt vagyok, pedig imádom őt. Szerintem rosszul esik neki, hogy több mindent, ami nem kötelező az életemben (nagyszülőknek & otthoniaknak segítés, önkéntesség) elé helyezek. Veszélyeztetheti ez a kapcsolatunkat?
Előre is köszi a válaszokat!
(egy párkapcsolatok terén nem túl tapasztalt 23/l)
Szerintem ez teljesen egyénfüggő, hogy kinek hány találkozás elég egy héten. Valakinek a kettő kevés, de valakinek már sok is :) Nekem személy szerint kevés, mert akit nagyon szeretek azzal jobb minél több időt együtt tölteni.
(egy párkapcsolatok terén sokat tapasztalt 21/F)
Szia
Én is ugyanebben a cipőben jártam-járok csak fordítva, mert nekem a párom melózik sokat-3 melóhely- ha hazajön akkor fáradt stb. mindig vagyunk egy picit együtt de persze hogy fáradt. régebben volt hogy 2 hétig nem feküdtünk le egymással vagy max.1x-2x, de meg is éreztük... most az a taktikánk hogy mielőtt elmegy a melóba én is felkelek és akkor együtt vagyunk szexuálisan, vagy ha hazajön és van kedve-ereje.... de mindenképpen sűríteni kellett a dolgot mert nagoyn nem volt jó. szerintem te is inkább a kapcsolatodat mentsd, mert melód lehet ezer----igaz pasid is----de ha szereted akkor szerintem nincs kérdés, áldozatot kell hozni. pl.:önkéntes melót feladni.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!