Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozás egy régi szerelemmel, ti hogy vagytok ezzel?
Ne ess kétszer ugyanabba a csapdába, mert az újbóli kiábrándulás sokkal keserűbb lesz, mint az első volt.
nyugodtan le lehet engem pontozni, az emberek érzelmi működése ellen úgysem tehettek ezzel semmit :D
Èn 6 év után találkoztam az elsö szerelmemmel. akkoriban nem veszekedés miatt mentünk szét, hanem külföldre kellett költöznünk, ök pedig maradtak.
Most, mikor újra láttuk egymást, hát mindketten úgy éreztük hogy nem is volt az a 6 év. és találkozni akarunk újra. Nem tudom mi lesz ebböl, de lehet, hogy müködne. Azóta mindketten felnöttünk, de ez az érzés nem veszett ki belölünk.
nem tudom aki a youtube-t linkelte be, pont ezt tette-e be, de nekem ez jutott eszembe (Hofi Macska duett)
Találkozás a régi szerelemmel. Rossz randevú a kutyának való..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!