Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Találkozás egy régi szerelemme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkozás egy régi szerelemmel - mást is felkavar az ilyesmi?

Figyelt kérdés

Találkoztunk és nagyon jót beszélgettünk egy régi szerelmemmel, de annak idején egyikünk sem volt szabad és rosszul döntöttünk akkor: nem egymás mellett. Azóta sok idő eltelt, mindketten még kötöttebb viszonyban élünk, mégis ott lengedezett végig az egész beszélgetésben, hogy de elrontottuk mi egykor... Nem kéne, mégis felkavar. Visszacsinálni már egyikünk sem tud semmit. Előre nézni közösen veszélyes és talán értelmetlen is.

Van más is úgy, hogy mégis ilyen helyzetben csak kattog az agya, és félve írom le, a szíve is netán? Normális ez?

2011. jún. 28. 21:38
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
normális ez.
2011. jún. 28. 21:43
 2/10 anonim ***** válasza:
70%

Persze, hiszen régen szeretted és ezt nem lehet kitörölni. Legbelül mindketten szeretitek egymást de mindketten tudjátok nem lehettek együtt.

Nekem is ez van, 5 éve élünk mással, külön, és pont a múlt héten tudtam meg hogy új barátnője van, egész nap bőgtem, pedig tudom tök értelmetlen. Soha nem leszünk egymáséi holott a lelkünk összetartozik...

2011. jún. 28. 21:51
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
én ha meglátnám a régi nagy szerelmem, összeesnék....volt olyan, hogy megláttam úgy kb 10m-re ment el mellettem és aszittem elájulok...
2011. jún. 28. 22:48
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Hétfőn mentem beiratkozni új suliba.

Mikor is kiderült,hogy a régi nagy "Ő" az osztálytársam lesz,még mindig nem hevertem ki,és sokat gondolok rá,és így,hogy szeptembertől 4 évig össze leszünk zárva nem tudom mi lesz belőle, de én a beiratkozáson megláttam,és "hanyatthomlok menekültem" szinte.

2011. jún. 29. 03:02
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk nem szerelemnek indult... Csak szexeltünk... De mikor vége lett, mert a barátnője (akiről tudtam, kövezzetek meg) szorosabbra fűzte a kapcsolatukat, és tudtam,h többé nem töltünk együtt egy éjszakát sem.. Na akkor azt hiszem rájöttem,h ez már majdnem szerelem volt :S

És 2 hete láttam.. Ő nem vett észre, de kiment az erő minden tagomból... észrevettem , pedig háttal voltam neki, de olyan mint a mágnes, odavonzza a tekintetem, ahol ő van... Az idő megállt, az agyam delete-elték... Mint a filmeken... Pedig van valakim azóta... De ezek megmaradnak örökre:(

2011. jún. 30. 13:25
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
én bármelyik régi szerelmemet meglátom, pont olyan érzés fog el, mint annak idején, hiába léptünk már tovább, az érzést nem lehet kitörölni.
2011. jún. 30. 13:50
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
off: akkor ezaz érzés normális? és bele kell nyugodni hogy nincs tovább? hiába "egy a lelkünk" -ahogy fentebb írták? egyszerűen tovább kell menni vagy nem is törődni vele hogy ennyire fel tud kavarni egy szimpla találkozás azzal akiért egykor (és talán még most is) mindenemet odaadnám?
2011. jún. 30. 14:20
 8/10 anonim ***** válasza:
én nem rég találkoztam 1év után azzal a fiúval akit nagyon szerettem...hát az az érzés amikor ott állt velem szemben...kezem lábam remegett,először fel sem fogtam hogy ott van,de jól esett hogy megismert és odajött és kicsit beszélgettünk...felkavart a dolog,visszahozta a régi emlékeket
2011. jún. 30. 14:21
 9/10 zmaster válasza:
én pont tegnap láttam.. :$
2011. jún. 30. 17:31
 10/10 anonim ***** válasza:
:(
2016. szept. 21. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!