Mit csináltok a pároddal közösen hétköznap, ha épp van időtök egymásra ill. hétvégén?
Figyelt kérdés
Fel szeretném dobni a kapcsolatom, de már nem nagyon van ötletem.2010. febr. 25. 20:29
1/15 anonim válasza:
Bohóckodunk, beszélgetünk, évődünk, egymást csiklandozzuk, vagy a néha jéghideg kezemmel "lefagyasztom" a veséjét:)
2/15 anonim válasza:
Párommal minden nap sétálunk délután - főként most, szép napsütésben -, aztán kicsi net, mindenki megnézi amit szeretne, majd beszélgetünk, filmezünk vagy szeretkezünk. Hétvégén hasonló azzal a kiegészítéssel, hogy reggel korán is sétálunk, mikor még nincs ember az utcán rajtunk kivül!
3/15 anonim válasza:
hétvégén nálunk általában vendégjárás van :) főleg vadász-szezonban...hétköznap meg ha van időnk, beszélgetünk, néha eljön velem teniszezni, ha meg otthon vagyunk, szoktunk kártyázni :) sztem ez tök jó...vetkőzésben játszunk...ne tudd meg hányszor ültem már a nappaliban 1 szál zokniban :)
4/15 anonim válasza:
dugunk. semmi extra. megunhatatlan
6/15 anonim válasza:
Teniszezünk és tánctanfolyamra járunk.
7/15 anonim válasza:
Mi rejtvényt fejtünk, netezünk, vagy társasozunk. Hétvégén piacra megyünk, együtt főzünk, délután pihenünk. Most nem vagyunk nagyon menősek, mert terhes vagyok, és az elmúlt másfél hónapban cudarul voltam.
8/15 anonim válasza:
hétvégén csavargunk, nézelődünk a városban, vásárolunk. de pl a közös sport is jó ötlet.mi majd most akarunk vagy teniszezni vagy bowlingozni járni. néha csak megnézünk egy filmet, vagy főzünk, barátokkal találkozunk , moziba megyünk, beülünk egy bárba..
9/15 anonim válasza:
Hétköznap, amikor van időnk Fősuli mellett, elmegyünk pizzériába(sok alkalommal, szinte minden héten), bedobunk 1-1 pizzát, sétálunk a városban, pihizünk, nevetgélünk, beszélgetünk. :) Néha napján Korzó, vagy Plaza, esetleg kínai étterem. Van olyan, amikor pl: Sóstófürdőbe, Vadasparkba megyünk el :D Fősulin is együtt vagyunk, csak hétvégén nem, olyankor msn - ezünk egymással!! :)
20/L
10/15 anonim válasza:
Hétköznap sajnos napi 2-3 órát vagyok a férjemmel mert állandó éjszakás.:(( Ijenkor néha sétálunk , kertet, udvart rendezünk, filmet nézünk. Hétvégén sokat sétálunk, vendégeskedünk, együtt főzünk, takarítunk és mozizunk otthon:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!