Mit csináltok ezen a szép vasárnapi napon?
Figyelt kérdés
2011. szept. 11. 07:42
1/22 anonim válasza:
Felkerekedünk 1,5 évesünkkel és meglátogatjuk a szüleimet. :)
2/22 skarma válasza:
Délelőtt egy barátnőmmel találkozom, aztán hazajövök, összepakolok és irány Pest :) Ha odaértem, füzeteket veszek, mert holnaptól kezdődik a fősuli :)
3/22 anonim válasza:
Amit az összes többin: mosok, főzök, takarítok, rendet rakok a gyerek után, leckézünk, ablakot mosok, felszedjük a hagymát, lenyírjuk a füvet, este nézek 5 percet a filmből, és ülve elalszok a fotelben.
Sebaj, holnap melóban kipihenem magam.
4/22 anonim válasza:
Dolgozni megyek. Utána kicsit össze kell szednem a lakást, mert a párommal ma tudjuk megünnepelni a szülinapom.
5/22 anonim válasza:
Mosok, főzök, rendbe tesszük a kertet, kipakoljuk és rendbe tesszük az egyik konyhaszekrényt. Közben gyereket etetek, dajkálok, elefántkakákat pucolok alóla. :)
Mivel még mind a két pasi alszik, egy tejeskávéval élvezem ezt a szép reggelt.
7/22 anonim válasza:
Elképzelésem sincsen. Unatkozom még pár órát, aztán (mint mindig) fogom magam és elmegyek egy plázába venni valami ruhát, hogy ne érezzem az életem olyan üresnek.. ma asszem egy melltartót nézek.
8/22 anonim válasza:
Dolgozok.. de csak hogy teljes legyen a kellemes hétvége, hisz tegnap is dolgoztam.. :)
9/22 anonim válasza:
nemsokára iszok egy kávét és reggelizek, utána tanulok, délbe ebédelek, délután dolgozok kicsit a gépen, aztán nem tudom
10/22 anonim válasza:
Már nem tudom. Most porszívóztam, aztán, ha kell vasalni, akkor megcsinálom, ha nem, akkor filmet nézek neten, v lustálkodok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!