Mit csináltok ezen a szép szombati napon?
Én most reggeliztem. Mivel még visszavan egy vizsgám egy nagyon nehéz tárgyból, kiverem az álmot a szememből, elpakolok, aztán tanulok orrvérzésig, de legalább hajnali 2ig. Közben lesz egy szünet, amikor ebédet főzök, meg estefelé tornázom is egyet.
Mivel a párom elutazott, szerencsére egyedül vagyok, senkire nem kell tekintettel lennem :D
Szerintem még visszafekszem, mert alig pár órát aludtam. Férjem valamikor délután hazaér, akkor majd váltunk és ő alszik, mert eléggé kóma volt reggel.
Takarítok, valamelyikünk főz. Kellene valami program is, de annyit ültem gép előtt, hogy ülős-néző program kilőve (mozi, színház). Szívesen csinálnék valami mozgalmasabb, esetleg szabadtéri dolgot, de reggel semmi okos nem jutott eszünkbe.
Ja, meg kellene szövetnadrágot és garbót vennem... fogalmam sincs hol érdemes keresni, mert utálok vásárolni, a plázák körbejárása nem tenne jót. Nem tudtok véletlenül konkrét boltot javasolni, hogy ne kelljen annyit nézelődni, hanem direkt oda tudjak bemenni? (Bp.)
Voltam boltban, kajáltam, most meg takarítanom kellene, és a szakdogámat írni. Vagy legalább olvasni hozzá, vagy valamit.
De nagyon fáj a fejem, úgyhogy szerintem inkább megnézek egy filmet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!