Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináltok ezen a szép...

Mit csináltok ezen a szép szombati napon?

Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 11:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
84%
11 körül felkeltem, gépeztem, becsomagoltam anyum szülinapi ajándékát. Utána anya hazajött, apával felköszöntöttük, ebédeltünk majd jöttem gépezni. Délután szerintem gépezek, estefelé elmegyek megfürdök, felöltözök, megcsinálom a hajam, aztán fél 7 körül indulok a barátomhoz, mert este náluk házibuli. Kb. ennyi :)
2011. jan. 29. 12:55
 12/17 anonim ***** válasza:
84%
Nemrég keltem,pihengetek zenét hallgatok,netezem,örülök mert végre túlestem az összes vizsgán,az utobbi pár hétben folyamatosan tanultam.Úgyhogy olyan jó most csak igy ellenni.Este majd megyek a barátomhoz,együtt leszünk egész éjszaka,tök jó lesz =)
2011. jan. 29. 13:16
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Fél 11 körül felkeltem, bekapcsoltam a gépet, megittam a tejeskávét, átnéztem a levelimet, facebook, iwiw, GYIK, port.hu, közben megettem egy szendvicset, szerintem visszafekszek pihizni, aludni (tegnap voltam egy lighotsabb buliba), dvd-m elromlott, a gép meg hangosan búg, úgy hogy valami tv műsort kell keresnem :), ma nem csinálok semmit, ill. lehet du. sütök valami pogácsa szerűséget, este kiülök a családhoz a nappaliba (most mindenki du.-i alvását tölti), ma este nem megyek sehová, holnap megyünk a nagymamámékat meglátogatni, tegnap volt a mamám szülinapja.
2011. jan. 29. 13:53
 14/17 anonim ***** válasza:
Kockulok.
2011. jan. 29. 14:20
 15/17 anonim ***** válasza:
Másnapos vagyok,csináltam ebédet meg whisky szagút f*stam.
2011. jan. 29. 14:51
 16/17 anonim ***** válasza:
tanulok a hétfői UV-mra... (éppen ebédszünetet tartok, az is kell) :(
2011. jan. 29. 15:52
 17/17 anonim ***** válasza:

Dolgoztam hajnal óta, most értem haza.

Szóval másra sem vágyom, mint egy nagy alvásra.

2011. jan. 29. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!