Mit tennétek, ha egyáltalán nem lenne időtök kikapcsolódni?
22 vagyok,12 órázok sokat,mellette egyetem,jusson időm hazamenni hetente-kéthetente szülőkhöz,ami alapból 4 óra utazás,plussz ottlenni,nap elmegy vele
időnként kimerülök,olyan szinten,hogy egész nap csak feküdni tudnék,sajnos nem lehet
ilyenkor kikapcsoloma telefonokat,kihuzom a netkábelt,rendelünk vmi finomat,kapcsolunk filmet,és csak egymással foglalkozunk,majd másnap potolom az előttenap elhalasztottakat
huzosabb a másnap,mert potolni kell,de muszáj néha visszavonulni
L
Jelöljetek ki egy napot,mondjuk a vasárnapot,gondolom akkor egyikőtök sem dolgozik.Ezen a napon,se telefon,se rokonok,se külvilág!Csak és kizárólag Ti ketten létezzetek ilyenkor,aludjatok sokáig,reggelizzetek az ágyban,rendeljetek kaját,hogy a főzéssel se legyen gond,és csak beszélgessetek,szexeljetek,nézzetek tévét!!! :)
Hidd el,ha csak egy nap is,és másnap minden ugyanúgy folytatódik,sokkal jobban fogod érezni Magad!De ezt az egy napot rendszeresen iktassátok be!
A kérdésre a válasz: előbb-utóbb megbetegednénk és kiégnénk, idegösszeroppannánk.
Nekem is ezzel van gondom, beosztani a kicsike kis időt. Gyerekek, munka, és magamra és a lakásra jut a legkevesebb, de a párom is panaszkodhatna (nem szokott).
Persze ez tarthatatlan hosszú távon, úgyhogy át kell rendezni az időbeosztást és a fontosságokat, nincs mese.
Sajnos sokan "kűzdenek" ezzel a problémával.Vígasztaljon,hogy nem vagy egyedül.
Az tény,hogy muszáj időt szentelni magadra.Ha kimerülsz sokall fogékonyabb vagy a betegségekkel szemben is és hát a kapcsolatotoknak sem túl jó.
Sajnos sokan nem engedhetik meg maguknak,hogy suli mellett ne dolgozzanak.A mai élet erről szól,te választottad neked a terhed.Csak esetleg a környezeted tudja kicsit tolerálni de az ő türelmük is véges.
Ha megszületik a gyermeked akkor már biztos túl leszel a sulin és otthon maradsz a babával.De ez még nem most lesz hiszen az egyetem után nem biztos,hogy babával akarod folytatni...:)
Egy nőnek kitartónak kell lennie és hihetetlen elszántság van minden nőben.hogy bizonyítani tudjon.
De a pihenés nagyon fontos!!!Próbálj meg havonta kérni egy kis szabadságot csak pár napot,és az alatt is regenerálódhatsz.Én is azt csináltam,főleg hogy a hétvégével összekötöttem,és az az idő havonta egyszer kb.4-5 nap a hétvégével együtt segíthet átvészelni a vizsgádig az időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!