Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha egyáltalán...

Mit tennétek, ha egyáltalán nem lenne időtök kikapcsolódni?

Figyelt kérdés
Lehet nem föltétlenül ebbe a kategóriába talál a kérdés, de a probléma a következö :26 éves vagyok, két éve férjnél, utolsó éves az egyetemen, (gyerek még nincs). Napi 8-11 órát dolgozom egy iskolában személyzetisként, délután-este óráim vannak a város tulsó végén, és egyszerüen nem jut időm lassan semmi másra. Mire minden "elvárásnak" eleget teszek,(munkában,az egyetemen,a férjemmel, a testvéremmel stb.) csak kimerülten beesem az ágyba éjfel elött nem sokkal. Kezdek lemerülni, és pont a legfontosabb emberhez van egyre kevesebb türelmem.Nem nyavalyogni akarok, csak ötleteket arra hogy miből vegyek vissza, vagy ki hogy oldja meg mikor marad ideje kizárólag magára meg a férjére? El sem tudom képzelni mi lesz majd ha babánk is lesz...
2010. febr. 7. 08:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

na a kajarendelést hagyjuk!!

Az én párom meg nem eszi más főztjét sőt utálja a menza kaját.Neki minden megrendelt kaja mű kaja.

Mondjuk részben igaza is van.Ami olcsó azt egye a lusta népség....Van különbség a főztem és a köz kaja közt.Inkább főzök bocsi!

2010. febr. 10. 18:01
 12/12 anonim ***** válasza:
utsónak - tök igazad van, de abban azért egyet érthetünk, h a főzés elhagyásával időnként nagyon sok időt meg lehet spórolni. Mi is elég ritkán eszünk máshol v rendelünk,de azért vannak kaják- gyros, pizza, hamburger, lángos- amiket mástól még szívesebben megeszem :) de én is amondó vagyok h akinek van ideje főzzön (mert nem csak olcsóbb, de jobb is a házi koszt) :)
2010. febr. 11. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!