Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Orvosisok! Mennyi időtök van...

Orvosisok! Mennyi időtök van bulizni, kikapcsolódni? Hogy telnek a napjaitok?

Figyelt kérdés
és az elején mennyire nehéz barátokat találni? milyen az élet a koleszban?
2011. máj. 14. 14:59
 1/3 anonim ***** válasza:
szorgalmi időszak eleje partizásról szól... csak érdemes bemenni az órákra, h minden jegyzeted meglegyen. utána a vége felé jönnek a zh-k, lezárások, akkor bent kell lenni és erőd sincs bulizni:S a vizsgaidőszak meg nyilván nehezebb, ha az elején nem tanultál...:D nem vagyok kollégista, de barátokat szerezni nem nehéz...
2011. máj. 14. 15:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Szorgalmi időszakban képtelen vagyok folyamatosan tanulni, nekem az egyszerűen nem megy (vki pl. minden nap leül pár órát tanulni). Úgy szoktam, hogy számonkérések előtt rendesen megtanulom az anyagot, így vizsgaidőszakban már nem olyan nehéz. Sztem ha vki egész szorgalmi időszakban szarik rá, akkor a vizsgáit sem nagyon tudja teljesíteni, max kettesre. Nekem meg nem az a cél:D

Bulizni azért néha elmegyek, de nem viszem túlzásba. De szerintem ha az ember beosztja az idejét, akkor azért minden belefér.

2011. máj. 14. 15:58
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi! írjatok még :)
2011. máj. 15. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!