Orvosisok! Ti hogyan, milyen eredményekkel jutottatok be az egyetemre? Minden összejött az érettségin vagy voltak dolgok, amiket elszúrtatok, figyelmetlenek voltatok?
Biosz emelt: 82% - az írásbeli egyöntetűen mindenki szerint nehéz volt (tavaly érettségiztem), a szóbelim viszont max pontos lett.
Fizika közép: 83% - sose voltam belőle egy agytröszt, és az írásbelin elkövettem néhány buta hibát. A szóbeli max pontjával felhúztam, tanárom is meglepően rendes volt.
A többi érettségim 90% feletti lett, és volt 2 nyelvvizsgám.
Felvettek, szóval egy szavam sincs:P
Biosz emelt 95%, fizika közép 91%. De nem dupláztam:)
És volt/van két középfokú nyelvvizsgám.
A fizika írásbelit elszúrtam egy kicsit (mármint ahhoz képest, hogy az előző évi érettségiket könnyebben jobbra meg tudtam oldani), de a szóbelivel sikerült javítani.
Az emeltről nincsenek rossz tapasztalataim. A vizsgáztatók rendesek voltak nagyon, még azokból is megpróbálták a legtöbb dolgot kiszedni, akik nem voltak a toppon...:D
Lényegesen jobb eredménnyel zártam az érettségit, mint gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!