Egyetemisták, főiskolások! Ti milyen érettségi eredményekkel kerültetek be? Hova jártok? Mennyi kell tanulnotok? Most milyen jegyeitek vannak?
21:12, mikor kezdtél?
Amúgy szintén Miskolc, szintén gépész. Kitűnő érettségi, az egyik legjobb gimiből jöttem. Hát mit ne mondjak, volt már olyan, hogy éjszaka én is csapkodtam az asztalt, hogy hogy nézhettem be ennyire. :D Tanulással meg sok-sok szerencsével túl lehet élni.
Lakótársaim gazdászok, azok meg világolnak egész évben. :D
Most vagyok túl az 1. éven. :) De ha felvesznek szakmára, akkor itt is hagyom. Kivagyok már minden rajzzal, meg értelmetlen tanulással... Lehet hogy folytatom utána, de most nem bírom tovább, az biztos. Gazdász barátnőm engem is mindig kiborít, hogy megy a 4esért javítani. :S
A kérdezőnek még annyit, hogy pár jegy rontás minimum várható!
Most ijesszelek meg azzal, hogy még most jön a Gépelemek I-II? :D Én most fogom kezdeni a harmadik évet, immár pár ősz hajszállal gazdagabban. Egy tárgyból maradt el vizsgám, azt a jövőhéten pótolom, és elvileg már tiszta lappal szakosodok. (Ha minden jól megy persze)
Milyen szakmára jelentkeztél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!