Orvosisok, szükségem lesz ezekre?
Szia!
Szeptemberben leszek 5. éves, ezért nem biztos, hogy frissek lesznek az infóim. Én annak idején emelt kémia + emelt biosszal mentem az egyetemre, fizikából pedig csak átlag középiskolás tudással (vagyis semmi tagozat, fakt vagy hasonlók), vagyis mondhatjuk, hogy tényleg csak a nagyon alapokat tudtam. De még azokra az alapokra sem volt szükség, mert szinte köszönő viszonyban sincs az elsős biofizika a középiskolás tananyaggal, annyi bennük a közös, hogy mindkettő nevében szerepel a "fizika" szó. Arról nem is szólva, hogy biofizikából is van tankönyv, amiben le van írva sok dolog...
Szóval, nyugodtan eladhatod a középiskolás fizika könyved. A biosz könyveket is (milliószor részletesebbek az egyetemi könyvek, ráadásul a középiskolás anyagban 1-2 dolog rosszul van). A kémia (pláne ha emelt szintre készít fel) még jól jöhet majd az orvosi kémia során, de később arra sem lesz szükség.
Én most vagyok, remélem már nem sokáig első éves, úgyhogy friss infóval szolgálok :)
Biosz-kémiával jöttem, ezért a fizikakönyvemet eltettem én is, biztos, ami biztos. Hát kár volt, mivel tényleg semmi köze a középiskolásnak ehhez, amit itt vettünk.
Biosz szerintem nem igazán kell, illetve az állatos-növényeset biztos eladhatod :)
Kémia jól jöhet még első félévben, én azt megtartanám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!