Mit tennétek a helyemben?
Sziasztok! Férjemnek van egy 10 éves fia, aki nálunk van hétköznap, hétvégére megy el az anyukajahoz. Van egy kozos 2 éves gyerekünk is. Én fürdetek / altatok alapvetően, a férjem pedig rendezte a Nagyfiút, hétvégén pedig “besegített” nekem, szombatonként ő ébredt néha a kozos fiunkhoz, mentek piacozni, játszóterezni. Kitalálta, hogy a nagyfiát beiratja egy tehetséggondozási programba, ami havi 2 hétvége, ilyenkor pénteken is itt fog aludni, és szombaton viszi / hozza erre a programra.
Amikor kifakadtam neki, hogy ez nagyon rosszul esik, mert így oda lesz a szombatunk, így reagált: “milyen szombat? Úgy is egész nap csak az altatásból fog állni, altatod az egyik gyereket, aztán a másikat” (Ja mert decemberben jön a kistesó)
Szerintetek rosszul látom a helyzetet? Jogosan bántódtam meg?
De ha az a gyerek kozos lenne. Melle a kicsi meg az ujszulott akkor mindennap 2x leszopna a ferfét, hogy mennyit foglalkozik es segit a gyerekekek korul mert ha mar a nagyot o rendezi a kicsivel + ujszulottel konyebb a nonek.
Na meg persze ha nonek lenne kolyke akit hozott magaval akkor jonne rogon ha kell a tehen kelljen a borja is szoveg.
Na forditva is ugyan ez a helyzet.
Ha ilyen egy utalatos no vagy miert jottel ossze gyerekes pasival ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!