Mit tennétek a helyemben?
Sziasztok! Férjemnek van egy 10 éves fia, aki nálunk van hétköznap, hétvégére megy el az anyukajahoz. Van egy kozos 2 éves gyerekünk is. Én fürdetek / altatok alapvetően, a férjem pedig rendezte a Nagyfiút, hétvégén pedig “besegített” nekem, szombatonként ő ébredt néha a kozos fiunkhoz, mentek piacozni, játszóterezni. Kitalálta, hogy a nagyfiát beiratja egy tehetséggondozási programba, ami havi 2 hétvége, ilyenkor pénteken is itt fog aludni, és szombaton viszi / hozza erre a programra.
Amikor kifakadtam neki, hogy ez nagyon rosszul esik, mert így oda lesz a szombatunk, így reagált: “milyen szombat? Úgy is egész nap csak az altatásból fog állni, altatod az egyik gyereket, aztán a másikat” (Ja mert decemberben jön a kistesó)
Szerintetek rosszul látom a helyzetet? Jogosan bántódtam meg?
#17 Azt ugye vágod, hogy a kisebbik gyerek(ek) is egész héten velük van(nak)? Vagy szerinted őket kicsapják a mezőre, senki nem törődik a lelkükkel?
Igen, náluk van.
Akinek ez probléma, ne keressen olyan párt, akinek eleve van gyereke, pláne, ha vele él.
12
Mi az, hogy ne szombaton akarjon töltekezni?
Mikor töltekezzen? A férje fia ott van egész héten náluk.
22
És hol a gyerek anyja?
(Gondolom gyerektartást azért fizet a nő. Ja, biztos nem...)
A kérdező azt írta, hogy hét közben a férje rendezi a fiát.
De azért gondolom, ő főz-mos a férje fiára is, nem életszerű, hogy ezt külön veszik. Szóval azért van éppen elég olyan feladata, amit benyel. Nem kellene nekiesniük itt az elhagyott első feleségeknek.
Kérdező, amúgy miért nem lakik hétköznap a gyerek az anyjával? És minden 2. hétvégén jönne hozzátok, úgy még elviselhető lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!