Mit tennétek a helyemben?
Sziasztok! Férjemnek van egy 10 éves fia, aki nálunk van hétköznap, hétvégére megy el az anyukajahoz. Van egy kozos 2 éves gyerekünk is. Én fürdetek / altatok alapvetően, a férjem pedig rendezte a Nagyfiút, hétvégén pedig “besegített” nekem, szombatonként ő ébredt néha a kozos fiunkhoz, mentek piacozni, játszóterezni. Kitalálta, hogy a nagyfiát beiratja egy tehetséggondozási programba, ami havi 2 hétvége, ilyenkor pénteken is itt fog aludni, és szombaton viszi / hozza erre a programra.
Amikor kifakadtam neki, hogy ez nagyon rosszul esik, mert így oda lesz a szombatunk, így reagált: “milyen szombat? Úgy is egész nap csak az altatásból fog állni, altatod az egyik gyereket, aztán a másikat” (Ja mert decemberben jön a kistesó)
Szerintetek rosszul látom a helyzetet? Jogosan bántódtam meg?
#10 Elvált szülők gyereke vagyok, többféle "mostohával", az úgy szeretlek, mintha a saját lányom lennéltől, a fene egye meg, ezzel is foglalkozni kell áton, a korban inkább testvérem lehetne, de akkor is a gyereked, és igenis foglalkozz velé-ig.
Ha valaki akarja, megtalálja a közös hangot. Teszem hozzá, hogy az utolsót felnőtt fejjel kaptam, és ha ő nincs, akkor talán nem is rendeződik a kapcsolatom az apámmal. (És akkor már volt közös gyerekük, én meg igencsak felnőtt voltam már)
"Szerintetek rosszul látom a helyzetet? Jogosan bántódtam meg?"
Nagyon rosszul látod! Nem jogos a bántódásod!
Ne pont szombaton akarj töltekezni! Önző!
#17 Végre valaki megértette a kérdést.
#14 vagyok
Szerencsétlen gyerek meg férjed.
Mondjuk ha nekem hisztiztél volna szros 2x félórán, amíg hozom-viszem a saját gyerekemet... nem sokáig élnénk együtt.
" így reagált: “milyen szombat? Úgy is egész nap csak az altatásból fog állni, altatod az egyik gyereket, aztán a másikat”
"Jogosan bántódtam meg?"
Miért bántódtál meg? Nem bántott. Így jelezte, hogy más/jobb szombatokat szeretne, gondolom veled is többet szeretne lenni. Beszéljetek erről és találjatok ki valami megoldást, hogy mind a kettőtöknek kellemes közös élmény kegyen az együtt töltött hétvége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!