Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan reagálnátok ha a...

Hogyan reagálnátok ha a lányotok elköltözne?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, várhatóan ősszel költöznék ki albérletbe a párommal (19 éves, 2 éve vagyunk együtt). Anyámnak említettem hogy párom feltette a kérdést és egyből hozta a szabályokat, amikből nem enged: haza kell jöjjek heti 1x vagy egy napra, vagy egy egész hétvégére. Tudni kell, van egy kistesóm, akinek én vagyok a harmadik szülője (én viszem még mindig oviba, sokáig anyának is hívott). Anyám a kistesómra fogja azt hogy miatta kell és kötelező hazajárnom (meg hát miattuk de ezt mellékesen tette hozzá). Nem akarok parasztnak tűnni, imádom a kistesómat. Jelentkeztem egyetemre, mellé az albérlett miatt kelleni fog munka is. Hullafáradtan, tanulás melett nem biztos hogy lesz idegzetem anyámékhoz. De ez még a jövő zenéje azt hiszem. Csak annyira zavart hogy egyből hozta a szabályokat a kistesóm miatt. Csak erről szólt az egész beszéde. Meg arról hogy úgy is csak konfliktusok alakulnak majd ki ha összeköltözünk és fix szét fogunk menni.
2024. júl. 4. 12:34
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Csak szeretnének opció lenni
2024. júl. 4. 21:16
 32/36 A kérdező kommentje:
értem én, de nem értem miért kell a legrosszabbra gondolni. nem én tettem fel a kérdést, párom volt. nem használ ki. tény és való van pénze, de nem költekezős. inkább dolgozik és dolgozik azért hogyha majd kell a pénz, akkor lehessen hozzá nyúlni. főzni is tud, sokszor lep meg amikor átmegyek főtt étellel. kisegített az evészavaromból, nem szorongok annyira amióta van nekem. nem tudnám kinézni belőle azt hogy elhagyna pl egy random veszekedés miatt a semmiről (anyáméknál volt sokszor ilyen hogy majdnem el is váltak mert egy random baromságon összevesztek). jó persze, nem tudhatom mi vár rám de egyből a rosszal kezdeni kicsit megalázó volt számomra.
2024. júl. 4. 22:16
 33/36 A kérdező kommentje:
értem én hogy lehet rossz is. de nem értem. nem én erőltettem a költözéses témát, párom szeretné, ő kérdezte meg félve.
2024. júl. 4. 22:17
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ne csinálj ebből lelkiismereti kérdést, ti tettétek jól, meg hidd el, nyersz, hogy már most elkezdesz kiszakadni egy ilyen mérgező szülő-páros karjaiból. Amit csinálnak, manipuláció, velem is ezt csinálták, csak akkor nem volt kihez költözzem.
2024. júl. 4. 23:06
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
Így van, manipuláció, hogy 1. hátha betojsz és meggondolod magad, maradsz otthon 2. hazafutkozol majd, mert jaj szegény kistesóval mi lesz nélküled.
2024. júl. 5. 09:54
 36/36 anonim ***** válasza:
100%

Hú, de manipulatív, kihasználó családod van :c

A szülőknek az a dolguk, hogy támogassanak, és higgyenek benned. Ha te úgy gondolod, hogy minden oké lesz a pároddal, akkor - hacsak nem ad rá a csávó tényleges okot, amit te esetleg nem látsz a rózsaszín ködtől - nekik is illene bízni a kapcsolatban.

Kérdező, menekülj. Én a helyedben minimális kontaktot tartanék fent. Kistesó ide vagy oda, ő a szülei felelőssége, nem a nagytesóé.

2024. júl. 5. 10:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!