Anyukák! Hogy reagálnátok, ha a lányotok bevallaná, hogy a lányokat szereti?
Figyelt kérdés
febr. 23. 06:41
1/23 anonim válasza:
Semmi probléma. Hazánk a szabad szerelem hazája. Max hiba ha gyermekkorúakkal szexelsz akaratuk ellenére:)
3/23 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, nem dobott fel hasonló kérdést. Olyat igen, hogy mi van ha meleg, de ott inkább fiúkról van szó.
febr. 23. 07:01
4/23 anonim válasza:
Én elszomorodnék nagyon, nem azért, hogy ki mellett döntött, hanem azért, mert egy bántalmazó, agresszív társadalomban, amiben élünk nagyon nehéz dolga lesz.
5/23 anonim válasza:
Nem szomorodnék el, örülnék a boldogságának. Viszont igen, a társadalmi megítélése... nem lesz neki könnyű.
6/23 anonim válasza:
Szomorú lennék. Legfőképpen azért, mert nem lesz így gyereke.
7/23 anonim válasza:
Elfogadnám, nem zavarna. Nem állnék máshogy a lányomhoz mint addig. Persze ha választanom lehetne, akkor nyilván azt kívánnám, hogy a fiukat szeresse.
9/23 anonim válasza:
Elmagyaráznám mi a kolbász előnye,például unoka továbbá annak idején ilyen felfogású lettem volna nem lenne akit most felpofozzak .
10/23 anonim válasza:
Ha divat miatt mondja és igazából még fiatal, nem aktív ilyen téren, akkor simán ráhagynám.
Ha komolyan így érzi, akkor beszélnék vele arról, hogy mivel jár, ha erre az útra lép (gyerekvállalás, megítélése). Ezen túl bíztatnám, hogy ha lesz komoly kapcsolata, hozza haza nyugodtan, mert büszke vagyok rá, hogy erős és ilyen a bizalma felém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!