Szülők! Ti hogy reagálnátok, ha a fiatok/lányotok bevallaná, hogy sátánista?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, ez főleg azért is érdekes, mert ugye a mai világban a vallás kissé háttérbe szorult.2022. nov. 26. 19:11
1/15 anonim válasza:
A kereszténységet és a többi vallást se szeretem.
3/15 anonim válasza:
Leülnék vele beszélgetni, miért lett az, és pontosan milyen életelveket vall. Akkor ijednék meg, ha az derülne ki, hogy akár más felé, akár önmaga felé irányuló pusztító érzelmek (ölési vágyak) vannak benne.
4/15 anonim válasza:
Jobban örülnék neki, mintha keresztény hite lenne...
5/15 anonim válasza:
Elfogadnám őt és érdeklődnék, miért lett az. A sátánizmus nem az, ami a közhiedelemben él, hogy vérszertartások meg ezen baromságok. Persze van spirituális sátánizmus, de nem tudom hogy a kettő ugyanaz-e vagy különböző. De a lényeg hogy bármit tesz ami nincs negatív kihatással magára és környezetére, addig nem lenne okom komolyan kifaggatni, miért lett az, és ehhez hasonlók.
6/15 anonim válasza:
Megkérdezném tőle, hogy mikor kíván öncsonkító áldozatot hozni?
7/15 anonim válasza:
6
A katolikusoktól milyen gyakran szoktad megkérdezni, hogy milyen rendszerességgel viselnek vezeklőövet s milyen gyakran ostorozzák magukat?
Vagy te nem tanultad a Margit legendát?
8/15 anonim válasza:
Démonok között 1-2-3 megvan?
Ne szórakozz az erő sötét oldalával!
9/15 anonim válasza:
"Mégnézném én magamnak azt a sátánt... mert az igazit már ismerem."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!