Szülők! Hogy reagálnátok, ha a 18 éves lányotok bevallaná, hogy hónapokkal ezelőtt abortusza volt?
Figyelt kérdés
2016. júl. 3. 11:57
1/32 anonim válasza:
Elgondolkoznék, hogy hol csesztem el annyira a lányom nevelését, hogy egy ilyen komoly döntést/helyzetet sem oszt meg velem. Valamint azon is, hogy felvilágosítani sem sikerült normálisan.
2/32 anonim válasza:
Kiherélném a barátját, aztán az orvost, aki ezt a veszéjes műtétet végrehajtotta, és nem hagyta, hogy egy új élet létrejöjjön.
3/32 anonim válasza:
Csalódnék benne, és feleslegesnek érezném a folyamatos felvilágosítást amit 10 éves kora óta kap. Én nem ilyennek neveltem.
4/32 anonim válasza:
Annak örülnék,hogy nem cseszte el az életét egy babával,18 évesen.
Azért viszont pofán verném amiért nem szólt és amiért nem fogadta meg a tanácsomat a kombinált védekezésről.
Egy okos lány erről inkább hallgat,a szülők és a kanja előtt is!
6/32 anonim válasza:
Alaposan utánanéznék a helynek, ahol szülői beleegyezés nélkül csinálták az abortuszt :P
7/32 anonim válasza:
Csalódnék, hogy nem mondta el hamarabb. Egyébként mellette állnék.
8/32 anonim válasza:
Kicsit csalódnék, hogy nem mondta el nekem. Viszont annak örülnék, hogy nem rontotta el egy babával az életét 17-18 évesen :)
9/32 A kérdező kommentje:
6 : 18 éves az felnőtt ember, senkit nem érdekel a szülői beleegyezés.
2016. júl. 3. 12:45
10/32 anonim válasza:
Az attól függ.Azt írtad hónapokkal ezelőtt.Kérdés akkor betöltötted e már a 18-at.Szóval jogos amit írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!