Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukák! Hogy reagálnátok, ha...

Anyukák! Hogy reagálnátok, ha a lányotok bevallaná, hogy a lányokat szereti?

Figyelt kérdés
2024. febr. 23. 06:41
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
91%

Hát, kicsit elszomorítana, hogy nehéz dolga lesz párt találni. Vidéki kis faluban lakunk. Nem ismerek egy meleget se, és pl a munkahelyemen is általánosságba vève szidják őket. Tehát nem egy elfogadó környezet.

Társkeresőkön is a legtöbb "leszbikus" csak hármashoz keres partnert.

Ezen kívül nem zavarna.

2024. febr. 23. 08:59
 12/23 anonim ***** válasza:
22%
Én apuka vagyok, és még kicsi a lányom. Nem én vagyok lmbt legnagyobb barátja, de nem lennék csalódottt vagy ilyesmi. Egy dolog keserítene el, ha nem akarna biológiai gyereket. Bár egy örökbefogadással is kibékülnék.
2024. febr. 23. 09:48
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
#9 Magadat pedig felpofozhatnád! De előbb-utóbb úgyis megteszi valaki.
2024. febr. 23. 10:24
 14/23 anonim ***** válasza:
78%

12-es. Nem lennék a lányod. Szomorú, hogy téged már előre elkeserít valami, amire semmi ráhatásod, beleszólásod meg pláne. Akkor sem, ha normál párkapcsolata lesz. Na az ilyen "elvileg" jó apukák miatt is haladunk a kizsírozott szakadék felé

Legyen boldog a lányod, de ne úgy, ahogy ő akar, hanem úgy, ahogy te. Undorító.

2024. febr. 23. 10:39
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Félteném őket, hogy bántást kapnának emiatt vagy hogy pl a munkahelyükön mi lenne (még kicsik a lányaim, de az egyik nagyon pedagógus-beállítottságú). Az, hogy kivel boldogok, nem az én feladatom kiválasztani, nekem sem anyám választotta a férjemet… A gyermekvállaláson nem aggódnék, rengeteg hetero ismerősöm fogadott örökbe az utóbbi pár évben 1-2-3 gyereket, meg 2 nőnél akár saját gyerkőc is abszolválható.
2024. febr. 23. 10:55
 16/23 anonim ***** válasza:
21%

14-es: most az miért ne keseríthetne áll (ha hetero ha nem) ha nem akar gyereket? Én értem, hogy nincs beleszólásom, de miért ne lehetnék szomorú amiatt, ha nem akar gyereket? Szerintem is legyen boldog, remélem az lesz, de nem értem miért kell engem ennyire kiosztani. Nem fogok én erőszakoskodni soha, hogy akarjon gyereket, az ő döntése. Én csak jól fel akarom nevelni, jó apukája akarok lenni, lehetőleg nem akarok olyan szülő lenni, aki miatt később úgy gondolja, hogy ő maga is rossz lenne.

Annyira utálom esküszöm, hogy szülő-gyerek viszonlyatban az az új trend, hogy a szülőnek kuss a neve és ne legyenek érzései. Nonszensz. Én is meghallgatom mindig anyámat meg anyósomat is, és ha nem tetszik az egyik fülemen be, a másikon ki.

Nem értem miért kell ilyen hamar és ilyen vehemensen ítélkezni, mindig vannak ilyen válaszolók meg kommentelők, nem mindenkiben van annyi frusztráció mint benned.

2024. febr. 23. 11:16
 17/23 anonim ***** válasza:
88%

Nem örülnék neki. Szerintem így nehezebb, rosszabb élete lesz. Félteném.

De nyilván ugyanúgy szeretném. Annak viszont örülnék, hogy elmondja és bízik bennem.

2024. febr. 23. 11:37
 18/23 anonim ***** válasza:
27%
Elkeserednél, hogy nem lesz biológiai gyereke, de kibékülnél azzal is, ha örökbefogad. Ezt írtad. Nem az a gond, ha vannak érzéseid (bár ha letöltöd az érzések és szükségletek listáját, sok meglepetés fog érni). A gond az, hogy csak te szerepelsz ebben. Az elsőben is, a második meg egy kompromisszum. De az is neked. Hogy békítsen megörökbefogadással. Neked mi lenne jó. A lányod, mint egyenrangú fél, nem szerepel sehol. Ezt hívják kontrollnak.
2024. febr. 23. 11:51
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem ezt a sok választ, hogy nem lehet gyereke. Ha még férfiról lenne szó, hát ott tényleg nehezebb. De egy nőnél?
2024. febr. 23. 11:52
 20/23 anonim ***** válasza:
29%
Máris kivétítesz valamit magadból egy még pici lányra. Már elvárásaid vannak. Azt sem tudod milyen lesz, miben lesz tehetséges, milyen értékei lesznek, ami a társadalom javát szolgálja. Csak a te javadat nézed. Legyen unoka. Nagyon nagy baj a fejekben sajnos. És hiába a szó, mindent támadásnak vesznek azok, akiknek egyetlen megrögzött álláspontja van. Meg sem hall mást.
2024. febr. 23. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!