Anyukák! Hogy reagálnátok, ha a lányotok bevallaná, hogy a lányokat szereti?
Hát, kicsit elszomorítana, hogy nehéz dolga lesz párt találni. Vidéki kis faluban lakunk. Nem ismerek egy meleget se, és pl a munkahelyemen is általánosságba vève szidják őket. Tehát nem egy elfogadó környezet.
Társkeresőkön is a legtöbb "leszbikus" csak hármashoz keres partnert.
Ezen kívül nem zavarna.
12-es. Nem lennék a lányod. Szomorú, hogy téged már előre elkeserít valami, amire semmi ráhatásod, beleszólásod meg pláne. Akkor sem, ha normál párkapcsolata lesz. Na az ilyen "elvileg" jó apukák miatt is haladunk a kizsírozott szakadék felé
Legyen boldog a lányod, de ne úgy, ahogy ő akar, hanem úgy, ahogy te. Undorító.
14-es: most az miért ne keseríthetne áll (ha hetero ha nem) ha nem akar gyereket? Én értem, hogy nincs beleszólásom, de miért ne lehetnék szomorú amiatt, ha nem akar gyereket? Szerintem is legyen boldog, remélem az lesz, de nem értem miért kell engem ennyire kiosztani. Nem fogok én erőszakoskodni soha, hogy akarjon gyereket, az ő döntése. Én csak jól fel akarom nevelni, jó apukája akarok lenni, lehetőleg nem akarok olyan szülő lenni, aki miatt később úgy gondolja, hogy ő maga is rossz lenne.
Annyira utálom esküszöm, hogy szülő-gyerek viszonlyatban az az új trend, hogy a szülőnek kuss a neve és ne legyenek érzései. Nonszensz. Én is meghallgatom mindig anyámat meg anyósomat is, és ha nem tetszik az egyik fülemen be, a másikon ki.
Nem értem miért kell ilyen hamar és ilyen vehemensen ítélkezni, mindig vannak ilyen válaszolók meg kommentelők, nem mindenkiben van annyi frusztráció mint benned.
Nem örülnék neki. Szerintem így nehezebb, rosszabb élete lesz. Félteném.
De nyilván ugyanúgy szeretném. Annak viszont örülnék, hogy elmondja és bízik bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!